![]() |
[size=7][/size][color=red][/color]İLK MAÇTA GÖRECEĞİZ EL Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN.TÜM MALATYA LILAR GELSE KAÇ YAZAR?EN BÜYÜK TAKIM SİVASSPOR,EN BÜYÜK TARAFTAR BİZİZ.HADİ MALATYALILAR HODRİ MEYDAN!!!
|
bırak hocam bu ayakları .... gerçekler apaçık ortada... Sivaslılar Türkiye'nin değil dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda ... nasıl bizden çok taraftarları olduğunu iddia edebilirler anlamış değilim hala...
|
ARKADAŞLAR BU MALATYALILAR KAYISIYI FAZLA YEMEKTEN BEYİNLERİNE KAN GİTMİYOR HER HAL. NEYSE BİZ CEVABIMIZI BİR TOKAT GİBİ O GÜN OLİMPİYAT STADINDA VERECEĞİZ.[size=6][/size][color=darkred][/color]
|
[size=18]en büyüğü olimpiyet satdında görecekler,arkadaşlar simdiden istanbuldaki maça gidecek tanıdıklarımdan 100 kişi var,bende ordaolucam insallah,bir şarkıyla veda etmek var
malatya malatya bulunmaz eşin komiklikte....... komiklikte....... |
MALATYA MALATYA GÜLDÜRME BİZİ... BİZİ GÜLDÜRDÜN ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜNN :D :lol: ARKADASLAR BUNLAR BİZİM TARAFTARIN YARISI KADAR TARAFTAR TOPLASIN NE MUTLU ONLARAA :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol:
|
Malatyasporlu yöneticinin tek amacı kendi seyircisini gaza getirip maça çekmek.O maç Sivasspor için tarihi bir maç ve stad 200 bin kişilik bile olsa doldururuz.Onlara düşen %5 (yaklaşık 3000 kişi)'lik bir yer .Orayı bile dolduramazlar bence...
Bize düşen, hiçbir tahriğe kapılmadan takımımızı desteklemek. |
Evet arkadaslar şimdi gulmek zamanı demi :)))))
ya bunlar kendilerini ne sanıyorlar acabaa en buyuk taraftar malatya daymısss :)))))) gecen senelerde gorduk kac tane taraftarları var bır elın parmaklarını gecermı acaba ben sımdı bunu merak etmeye basladım maca gıdecek olan arkadaslardan bı rıcam olacak malatya taraftarlarını bı saysınlarr ıkı elın parmaklarını gecerlersee ben o taraftarlaraa kayısı hedıye gonderecem :))))))) SİVASSPOR um ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN!!!!!!!!!! |
Göreceksiniz 65 bin kişi içerde en az 40 bin kişide stad dışında olacak...
|
[b]
DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR OLİMPİYAT A GİDELIM GORELİM......[/b] |
[b]MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN...GEL YANIMA PARASI PEŞİN... :k14: :k14: :k14: :k14: [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29. |