SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   TFF'den açıklama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12464)

LORDKRAL 24.08.2007 20:39

--->: TFF'den açıklama

Hepsi Trabzonlu değil mi beklenir herşey.hayırlısı olur inşallah.

1967_DERNEK_MUSTAFA 24.08.2007 20:58

[COLOR="Blue"]TFF NİN VERECEĞİ KARARA HER ZAMAN SAYGILIYIZ AMA KOLAY OLAN BİR AÇIKLAMA GECİKMESE İYİ OLUR ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ[/COLOR]

Yiğiter 24.08.2007 22:53

-->: TFF'den açıklama

3 puan bize verilmezse futbolda daha büyük kaoslara hoşgeldin deriz..

ultraHasan58 24.08.2007 23:10

ben federasyona güvenmiyorum arkadaşlar neden dersenez federasyondan bir yetkili diyorki ben ts haklarını yedertmem her şey ap açık ortada tff başında kim var trabzonlu haluk ulusoy bakın bizim futbolcukarı hemen nasıl tahkim kuruluna sevk ettiler olayların ateşliyen aymana hiç bir ceza gelmedi neden?arkadaşlar süpriz yapacaklar siz görürsünüz tabiki gönül ister hükmen galip gelelim (ŞaNLı YiĞiDo)

albina58 25.08.2007 01:31

Futbol federasyonu=Bir yanında başkanı trabzonlu,diğer tarafta kulübün başkanı hükümetin adamı,başka bir unsur haluk ulusoy ile hükümetin kavgası,yaman bir çelişki,bu konu o kadar magazinleştiki,gözüken ise;Aynı siyasi sahnede olduğu gibi,bir yazarı mahkum ederek hükümetten''Bak elebaşını idam ettim bana bir ihale daha ver'' diyen medya patronu konumuna getiriliyor.Yani federasyon başkanı,arada SİVASSPOR'un haklarını yiyerek,trabzonspor başkanı aracılığı ile hükümete barış çubugu uzatacak gibi.
Futbol her zaman,dilimde tüy biter gibi söylediğim bir temaşa oyunu olduğu halde şer odakları,bitmez tükenmez ihtirasları ile çıkar meselesi konumuna getiriyorlar.
Burda asıl ders çıkarmamız gereken konu şudur.Siyasi ve çıkar meselesi konumuna getirilen bu ve benzeri konuları ki önümüzdeki süreçlerde yine karşımıza çıkacak,ülke genelinde birlik ve beraberliğimiz ile örgütlü bir şekilde durmamız gerekmektedir.
Söylediğim öngörünün benim hemşerilerim arasınnda zor olduğunu bilerek ve düşünerek yine tekrarlıyorum,Hiçbir siyasi,etnik,görüş ayırtmaksızın birlikte hareket etmek,bu ve benzeri konularda daha fazla ses getiririz ve (haklı olduğumuz)çıkarlarımız konusunda,sonuca gidebiliriz.

zaralımahmut_58 25.08.2007 07:51

bu ilk mac trabzonda degilde sivasta olsaydı aynı olaylarda burda olsaydı1 federesyon cezayı ve de vede 3 puanı trabzona verirdı artık neye karar verecekseniz verin yeter artık sivas spor kücük bir takım degil arkasında 7.000.0000 yigido var

yigido_musta 25.08.2007 08:02

[QUOTE=ultraHasan58;240475]ben federasyona güvenmiyorum arkadaşlar neden dersenez federasyondan bir yetkili diyorki ben ts haklarını yedertmem her şey ap açık ortada tff başında kim var trabzonlu haluk ulusoy bakın bizim futbolcukarı hemen nasıl tahkim kuruluna sevk ettiler olayların ateşliyen aymana hiç bir ceza gelmedi neden?arkadaşlar süpriz yapacaklar siz görürsünüz tabiki gönül ister hükmen galip gelelim (ŞaNLı YiĞiDo)[/QUOTE]

VALLA YUZDE YUZ HAKLISIN HASAN
ewt bızım futbolcular ceza yıyorda AYMAN neden yemıor ben onu anlamadım

fırtına6t1s 26.08.2007 14:15

Kesinlikle bu maçın tekrarı şart yoksa düşünün Bi: SİVASSPORLA TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR VE SİVASSPOR 1-O ÖNDE YENERSE ŞAMPİYON VE DAKİKA 80 DE SAHAYA SİVAS TARAFTARI ARASINA GİRMİŞ BİR TRABZONSPOR TARAFTARI SİVASSPORLU DİYE SAHAYA ATLIYOR TRABZONSPORLU FUTBOLCUYA YUMRUK ATIYOR VE TRABZONSPOR MAÇI HÜKMEN 3-O KAZANIYOR SİZ BU OLAYI KABUL EDERMİSİNİZ(burda sahaya atlıyanın trabzonsporlu olduğunu bilmiyorsunuz )

Gurbet058 26.08.2007 14:24

-->: --->: TFF'den açıklama

[QUOTE=fırtına6t1s;240901]Kesinlikle bu maçın tekrarı şart yoksa düşünün Bi: SİVASSPORLA TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR VE SİVASSPOR 1-O ÖNDE YENERSE ŞAMPİYON VE DAKİKA 80 DE SAHAYA SİVAS TARAFTARI ARASINA GİRMİŞ BİR TRABZONSPOR TARAFTARI SİVASSPORLU DİYE SAHAYA ATLIYOR TRABZONSPORLU FUTBOLCUYA YUMRUK ATIYOR VE TRABZONSPOR MAÇI HÜKMEN 3-O KAZANIYOR SİZ BU OLAYI KABUL EDERMİSİNİZ(burda sahaya atlıyanın trabzonsporlu olduğunu bilmiyorsunuz )[/QUOTE]

öncelikle 80.dk olsa yine anlardik ama macin son dk.larinda takimin önde giderken oldu bu olay, ikincisi hic biri cikipta yok bu Sivasli vatandasti demedi, hem karakolda kesinlikle kimligi ortaya cikmistir o sahsiyetin
bu olay avrupada olsaydi kimse böyle büyük itirazlar yapamazdi ve karar coktan cikmisti

fırtına6t1s 26.08.2007 14:39

Ozaman bu olayın gs fb maçında olduğunu düşünün.Burda kimlik önemlimi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22.