SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12484)

oğuzhan AKDOĞAN 26.08.2007 09:43

-->: MAÇIN ARDINDAN...

Mehmet YILDIZ çok güzel oynadı abdurrahmanı ve mohammedi 90 dk a oynatması bence yanlış bir karar oldu üstün oynayan bizdik ama yenildik sağlık olsun inşallah bu futbolu diğer haftalarda da gösteririz ve ligde ilk 4 e girmeyi başarırız

ademgoze 26.08.2007 10:34

-->: MAÇIN ARDINDAN...

arkadaşlar 25 dialo niye oynamadı bilen var mı yedektede yok tu

hakandemirezen 26.08.2007 10:57

--->: MAÇIN ARDINDAN...

Macın hakkı en az beraberlikmiş.Bülent hoca yaptığı basın toplantısında Fenerbahcenin çok daha iyi oynaması gerekir demiş.Fenerbahçenin iyi yada kötü oyunu seni neden bu kadar ilgilendiriyor anlamakta zorluk çekiyorum.2yıldır bu takıma bir çok yabancı futbolcu taransferi yapılıyor ama ne hikmettirki ben kendim hiç şahit olmadımki tüm yabancı oyuncularımız bu 2 sene zarfında aynı anda 11 de sahaya çıkmadılar.Yabancı futbolcuyu sadece kontenjanı doldurmak için işte bizimde 6 tane yabancımız var diyemi alıyorsun yoksa yanlış transfer politikasımı yapıyorsun.Hangi maçlarda oynatacaksın ilk 11 de gurbanovu dialloyu cetkovu ve diğerlerini böyle maçlarda oynatmıyacaksan neden yapıyorsun transfer.M.YILDIZI 90 DAKİKA boyunca sahada neden tutarsın.M.yıldız 65 dakikalık adam 65 dakika rakip defansı yoran bir futbolcu yorulan rakibin defansını m.yıldızı alıp başka bir golcü alsan daha iyi işler olur diye düşünüyorum.Yabancı futbolcular konusunda Bülent hocadan bir açıklama gelmesini çok istiyorum Neden bizim yabancılar bir arada oynamıyor.....

gülkız 26.08.2007 11:13

[B]Sivassporun üzerinde Bülent UYGUN'un hakkı,emeği çoktur;inkar edilemez.Ama Sivassporu hiçe sayarak Fenerbahçe daha iyi oynamalıydı gibi saçma sapan bir ifade kullanma hakkına sahip değildir Bülent UYGUN.Kendisi Fenerbahçenin avukatı veya sözcüsü değildir,Sivassporun teknik direktörüdür.İstanbul BB Süper ligdeki ilk maçında Fenerbahçeyi yenerken Sivasspor 3 senedir Süper Ligde yer almasına karşın daha Fenerbahçeye karşı daha galibiyeti bulunmamaktadır Bülent UYGUN'un dikkatine bu da.... [/B]

edebiyatisyen 26.08.2007 11:24

Bülent hoca neden rakip takımları eleştiriyo anlamış degilim...konuşmak için konuşu gibime geliyo...Diallo neden oynamadı bilen varmı?

ErdalGüler 26.08.2007 11:25

bir dönem fenerbahçede top koşturmuş aynı zamanda spor yazarı olarak yorum yaptığı için Bülent hoca böyle bir açıklama [B]yapmıştır. Her insanın sevdası ve hedefleri vardır, bunda açıkça belirtiyor zaten bülent uygun ben ileride fenerbahçeyi çalıştırmak istiyorum diyor. Bence çok büyütülecek bir konu değil, sadece umduğundan zayıf bulduğunun altını çiziyor cümlelerinde, belki bu açıklamayı yapmasa daha iyi olurdu ama böyle bir açıklamada bulunması rakibi iyi analiz ettiği anlamına gelir...[/B]

Engin58 26.08.2007 12:08

[B][COLOR="DarkRed"]SIVASSPORUMUZU TEBRIK EDIYORUZ GERCEKTENDE COK GUZEL HARIKA BIR FUTBOL ORTAYA KOYDU.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

sivasli_tufan 26.08.2007 13:01

en azindan bi beraberlikle bitirmemiz gerekirdi olmadi nasip degilmis helal olsun yigidolarim

hidalgo 26.08.2007 13:41

fener-sivas maçlarında genelde galibiyeti kaçıran taraf biz oluyoruz.ama oynadığımız futbol çok iyi ve umut verici

1967DERNEK_EMRE 26.08.2007 18:28

--->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

[QUOTE=ademgoze;240814]arkadaşlar 25 dialo niye oynamadı bilen var mı yedektede yok tu[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]ARKADASLAR DİALLO SAKATTI BEN HAFTA İÇİ İDMANDAYDIM DEMEKKI YETİŞMEDİ DUN DE MACTAYDIM AMA YAZIKLAR OLSUN SİVASSPOR SEYİRCİSİNE
YANLIŞ ANLAŞILMASIN AMA SİVASSPOR TAKIMI SÜPERLİGE NE KADAR COK YAKISIYORSA SEYİRCİSİ BİR O KADAR YAKIŞMIYOR DÜN ADAM LARI BAĞIRTTIRMAYA GİDİYORUM ADAM DA BEN BURAYA BAĞIRMAYAGELMEDIM MAC IZLEMEYE GELDIM GIT BAŞIMDAN DIYOR
SİVASSPORUN SÜPERLİGE YAKIŞMASI İÇİN ÖNCE TARAFTARININ AYAK UYDURMASI LAZIM ÇEKİRDEK YEMEKLE KÜFÜR ETMEKLE OLMUYOR BU İŞLER TAKIMINA DESTEK VERMEDIKTEN SONRA!![/B][/CENTER][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:39.