![]() |
--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
ben niye aldığımıızı hala anlıyamıyorum. takıma hiçbir faydası yok. bülent hocayıda bu konuda kınıyorum çünkü kendisi bir açıklama yapmıstı. ben kendimden büyük topcu almam diye bunu söylerken rapaiçi kastedmişti. rapaiç 34 yaşında peki mohammed kaç yaşında???? o da 34
|
ama inşallah beni utandırır. iyi performans sergiler
|
--->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;241227][B]Muhammed in, duran toplarımızı kullanma becerisi çok iyi. Bir futbolcudan her zaman aynı istikrarı bekleyemeyiz.İnşallah Eski Muhammed e kavuşuruz.[/B][/QUOTE]
fenerbahce macında o becerisini yansıtamadı ne yazık ki.. kullandıgı korner ve serbets vuruşların hepsinde başarısızdı.. düzelir umarım. |
arkadaşlar hemen kestirip atmayın ilerliyen haftalarda çok iyi işler yapacağına inanıyorum
|
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Muhammetali sivassporda her zaman direk oynayacak kapasitede bir futbolcu zaman içerisinde daha verimli olacağını diliyorum sabırlı olursak muhammet alinin takıma ne kadar katkı sağlayacağını hep beraber görürüz ben kaptana güveniyorum
|
mohammed bu takımda forma giyemez...
görüyorsunuz 3 haftada bir tane alkışlanacak pas hareket asist orta yokkk... bülent inanıyorum ki yeni transfer yapar ve mohammede 11 de yer vermez. anca iç saha da oynayabilir. özellikle deplasmanda oynayamaz... |
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
bence artık giden oyuncu takıma geri döndüğünde faydalı olmuyor
|
ADAMI EN VERIMLI DONEMINDE YOLLUYOSUN SONRA KOTUYKEN ALIYOSUN NE DIYIM YANI
|
-->: --->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=ShaLaLa;241311]fenerbahce macında o becerisini yansıtamadı ne yazık ki.. kullandıgı korner ve serbets vuruşların hepsinde başarısızdı.. düzelir umarım.[/QUOTE]
[B]Fenerbahçe maçında bende Muhammed i beğenmedim. Ama Trabzon maçına giden bir arkadaşımız o maçta çok beğenmiş. Futbol bir takım oyunu, bazen futbolcunun kişisel başarısı olmasa bile bazı boşlukları doldurabiliyor. [/B] |
bjk dan fahri tatan biçilmiş kaptan hoca anlaşsada alsak valla.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07. |