![]() |
--->: FORMA NUMARALARI..
Sen bendini yıkan asi su,
Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı TAKIM... Senin adın SİVAS...... |
bence m.yıldıza 10 numara yı vermeliydiler
|
bence de mehmet yıldıza vermeliydiler 10 numarayı
|
BELLİKİ 10 NUMARAYI BUNDAN SONRAKİ SEZON İÇİN VEYA ARA TRANSFER İÇİN ALINACAK SÜPER BİR YILDIZA SAKLAMIŞLAR.
|
VOLKAN ÜNLÜ DİYE BİR FUTBOLCU İSMİ GÖRDÜM BU ACABA BEŞİKTAŞTA OYNAYAN KALECİ VOLKAN ÜNLÜ MÜ EĞER OYSA BİZ BU OYUNCUYU NE ZAMAN TRANSFER ETTİK
|
[QUOTE=öner;238080]VOLKAN ÜNLÜ DİYE BİR FUTBOLCU İSMİ GÖRDÜM BU ACABA BEŞİKTAŞTA OYNAYAN KALECİ VOLKAN ÜNLÜ MÜ EĞER OYSA BİZ BU OYUNCUYU NE ZAMAN TRANSFER ETTİK[/QUOTE]
öner kardeşim.bjk kalecisi [B]volkan ünlü[/B] geçen sene eylülde veya ağustosta beşiktaştan ayrıldı.karşılıklı sözleşmesi feshedilmişti. ancak ben bizdekini görmediğim için beşiktaşlı bu kaleci diyemiyeceğim.çünkü 2 tane aynı isimden oyuncu var.nedir şuan veya kimdir belli değil.belki forumlarda futbolcu sayfasında vardır.bi bakmanı tavsiye ederim.bende bi bakayım.yoksa bile en yakın zamanda koyarlar resmini ve bilgilerini. |
bende volkanii soruyorum simdii hangisi kaleciiii acaba
|
-->: --->: FORMA NUMARALARI..
[QUOTE=yagido yado;237972]bence m.yıldıza 10 numara yı vermeliydiler[/QUOTE]
Bencede, Kaptanımız Mehmet YILDIZ |
-->: FORMA NUMARALARI..
[B]hayırlısı olsun inşallah numaralarına yakışan performası gösterirler...[/B]
|
-->: FORMA NUMARALARI..
inşallah en kısa sürede güzel bir orta saha(top alıp iyi kontrol eden,pas dağıtabilen,asist yapan bir futbolcu) almamız şart inşallah alırlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09. |