SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PROTESTO FİKİRLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12735)

abircan 03.09.2007 13:33

--->: PROTESTO FİKİRLERİ

öncelik sanal propaganda ve protesto olmalı, canlı yayınlana ne kadar tv spor programı varsa e-mail bombardımanına tutalım lütfen seviyeli bir şekilde, ayrıca maç esnasında seyirci ile yapılacak basına yönelik şow amaçlı gösteriler olursa daha etkili oluruz, tribünde çarşının başlattığı herhafta bir konuyu seçip protestosto veya desteklediğimizi belirtirsek daha faydalı oluruz, köşe yazarlarına mutlaka anlamlı tepki mailleri veya destekler mahiyette mailler atalım, onları okuyup onayladığımızı veya onaylamadığımızı belirtelim, eğer şuan bağlı 170 kişi aynı anda tek kişi veya kuruma şuan bile bir mail atsak mutlaka kamuoyunda ses getiririz, isterseniz bir kaç denemeyle yapalım bunu,

emresengul58 03.09.2007 22:47

-->: PROTESTO FİKİRLERİ

haydi yiğidolar...bu konuya sessiz kalmayalım..unutmayalım unutturmayalım..herkes küçükte olsa fikrini söylesin

hollywarnrvn 03.09.2007 23:10

bence diğer arkadaşların dediği gibi ya balon ya da mendil ama balonun uçma ihtimalı yok çünkü helyum balonlar uçar. onlarında dağıtılması imkansız en iyisi mendil.

Ss--58--Ss 04.09.2007 00:27

VESTELİN YAPTIGI PROTESTO COK İYİ OLDU SPOR KAMUOYU BİZDEN YANA BİZLERDE SİVASLI OLARAK FEDERASYONA KARSI TEPKİLERİMİZİ DEVAMLI SÜRDÜRMELİYİZ.FUTBOLUMUZU KİRLETENLER UTANSIN..........

EyüphanAydın 04.09.2007 02:45

BENCE TÜM MAÇLARA SAĞ KOLLARINDA SİYAH BANTLARLA ÇİKSALAR DAHA İYİ VE ANLALI OLUR PAYLAŞİM İÇİN TŞKLER

GÜHERTAŞLİ EYÜPHAN AYDIN

sinan-58 04.09.2007 07:03

beyler lig sozde 4 buyukler diye adlandırılan takımların ligi oldu butun anadolu takımlarıyla el ele verip ligden çekilelim 4 buyuklerle oynatsınlar ligide gorelim

emresengul58 04.09.2007 10:03

[QUOTE=sinan-58;245196]beyler lig sozde 4 buyukler diye adlandırılan takımların ligi oldu butun anadolu takımlarıyla el ele verip ligden çekilelim 4 buyuklerle oynatsınlar ligide gorelim[/QUOTE]

kardeş çok güzel bbi fikir ama herkes birilerinden korkarak iş yapıyo bu devirde..öyle birşey olması zor..milletvekilleri falan girer araya sonra kimse çekilmez güme giden biz oluruz

samet yıldız 04.09.2007 10:07

tüm futbolcular siyah ayakkabı giysin saha dışındakilerde siyah gözlük falan (biraz saçma oldu ama ...)

jakobieen 04.09.2007 10:38

bu kadar olmaz be hemşolar amma abarttınız. unutmayın ''sivasım yenildiği bi maçı tekrar baştan oynayacak'' var mı daha ötesi be, görende aldığımız 3 puanı elimizen aldılar sanacak.. ben sivasıma sahada kazanamadığı üç puanı almak için bu kadar yaygara koparmasını yakıştıramıyorum.. benim sivasım delikanlıdır, bu üç puanı verseler dahi ''sizden gelen üç puan Allah tan gelsin'' deyip sahada kazanamadığı üç puanı reddeder.. ben bunu beklerdim..

semihkilic_58 04.09.2007 10:48

hakkımızı kımseye yedırmemelıyız sızlere katılıyorumm oftaş macındaa protesto ya başlamalıyızz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:04.