SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İŞTE O SAVUNMA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12834)

albina58 09.09.2007 03:59

--->: İŞTE O SAVUNMA

Ülkemizde 1980 sonrası gelişen küçük amerika özentisi burjuvazinin göstergesi olarak,hemen hemen her alanda yozlaşma yaşıyoruz.televizyonları açınca karşımıza çıkan,biri birini gözetliyor,semra hanım(ilk duyduğumda turkut özal'ın karısından bahsediyorlar zannetmişdim),dans etmek,kendini göstermek,aydın,fatih ürek,bülent ersoy,vs. gibi ne üdüğü belli olmayan proğramlar ve şahıslar,bunların yanında senelerce fikir tartışmalarına katılan, ne olduysa bu gelişmelerin parelelinde bir-U- dönüşü yaparak,kimbilir paramıdır sebep veya benim malum teşhisim antropozmudur,Tv'de boy boy ekrana çıkanlar siyasal tartışmaları bile magazinleştirdiler.
O kadar kirlendiki ülkemiz,kişilerin ruhunda-doğasında varolması gereken dogruluk-dürüstlük-karakter,yerini,namussuzluk-aldatma-dolandırmaya bırakdı.
Yeni anne-baba demeye başlayan bi çocuk,ağza alınmaz küfür ediyor,genç kızlarımız kimin kucağına atlayım,delikanlılar ise kısa yoldan köşe dönme mantalitesinde,anne-babalar zaten,ev kirası,kasap,bakkal, ay sonunu nasıl getireyimde.
Tüm bu olumsuz etkenleri bir araya getirdiğimizde,devletin başından(Sakarya-gebze-kocaeli üçgeninde oluşan,içinde iktidar partisi milletvekkillerinin bulunduğu çeteyi bile alkışlıyorlar ve savcılarımız dokunamıyor.),ekranlara,spordan,sanata çalmak,hak yemek bir gelenek oldu.
Bundan 30 yıl öncesinde,anadoluda çok hafif bir adi suça karışmış kişi,yarın toplum içine çıkdığında ona esnaf selam bile vermezdi.Bu vatandaş ya uancından ölecek,yada başka bir diyara göç edecekdi.Şimdi,çalan, çırpan,yolsuzluk yapan baş tacı edilir oldu.Hatta devleti yönetmekle mükellef yapıyorlar.
Kötümser düşünmüyorum ama,başkanımızın duruşunu,böyle bir ülkesel realitemiz karşısında haklı gibi görüyorum.Anlaşıldıki haksızlığa uğramış birine destek olunmadığı gibi görmezden geliniyor,Güç siyasal ikdidardan ve paradan yana.
Ülkemi bu hale getirenlere yazıklar olsun.

yerliturkuaz 09.09.2007 10:31

KİMSE BEKLEMESİN KARARIN DEĞİŞECEĞİNİ NAÇ TEKRAR OYNANACAK HAKKIMIZ GASP EDİLECEK YANİ

mechul 09.09.2007 11:26

adamlar bu maçı kafalarında bitirmişler zaten.yapılan her şey formailte sonuç belli istedikleri yönde karar çıkacak

ceza_tolga_rep 09.09.2007 11:30

-->: --->: İŞTE O SAVUNMA

[QUOTE=Ss--58--Ss;247347]bence hakkımızı uefada aramalıyız.federasyon bize bu macı vermez.[/QUOTE]

aynen katılıyorum.başkan oku lütfen...

Del Piero 09.09.2007 17:30

[COLOR="Red"][B]inşallah adalet geçte olsa tecelli eder [/B][/COLOR]

ayazoğlu 09.09.2007 18:02

Ne savunması su akıyor göz bakıyor savunma istiyorlarsa kendileri yazsın okysunlar dosyaya bizim başkanımızın yapacak çok işi var çıra var didileçek ulusoy var ......cek

altuntas58 09.09.2007 18:26

-->: İŞTE O SAVUNMA

Federesyonu bu olaydan dolayı aslında UEFA şikayet etmek lazım ama başkanımız bunu doğru bulmuyor kol kırılır gen içinde kalır diyor ancak konuşmarının ve basına verdiği demeclerin iceriğinde çok ince mesajlar veriyor başkanımız neden uefa ya gitmeyeceğiz diyor bence bazılarına bir şeyler anlatmak için olabilir bu hafta tahkimden iyi şeyler olacakmış gibi bir his doğdu içime haydi hayırlısı

HALIL 09.09.2007 18:30

-->: İŞTE O SAVUNMA

ulusoy senin am..a ko..um ib.. ligin tutu yine pese....nk

yigidomustafa58 09.09.2007 20:52

[B]YETER ARTIK YA ULUSOY BIRAK ARTIK TEMİZ BİR LİG OYNAYALIM İSTİFA...[/B]

cihan çiftçi 09.09.2007 22:56

allah bunları bildiği gibi yapsın sivasımın hakkını yedirmem

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43.