![]() |
--->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
[B]siteyi tesadüfen arama motoru vasıtasıyla buldum. O zamanlar site ilk formatını yeni değiştirmişti, hey gidi günler hey, zaman nede çabuk geçiyor. Üye olalı 2 senden fazla oldu...[/B]
|
ben kendim üye oldum bir kaç arkdaşı bile bu siteye yönlendirdim.
|
ben kendim kayıt oldum ama 2-3 kişiyi siteye yönlerdirdim
|
OĞUZHAN_AKDOĞAN sayesinde üye oldum....
|
kendim bulmuştum yıllar önce; o zamanlar chatde misafir olanlarda konuşabiliyordu ve ben üye olamıyordum bir türlü:D o zaman bi rüştü abiyle görüşmüştüm chatte ve o beni üye yapmıştı.
üff bea ne günlerdi o günler be |
ben kendi çabalarımla buldum..
|
-->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
google de aradim sivasspor yazdim karsima [url]www.sivasspor.com[/url] cikti bir efsanenin baslayisi
|
[B][COLOR="Indigo"]Sene 2005 miydi neydi bir arkadaşın internet cafesinde birisinin girdiğini gördüm. Önce resmi site sandım. Sonra baktımki burda çok hoş arkadaşlar var iyi muhabbet , seviyeli tartışma var. O günden beri de üyeyiz işte. Hatta bir ara sitenin veriabanı yenilendi. Bunun yanı sıra 1000'ler kulübüne de girdik. Hayırlısı. [/COLOR][/B]
|
[B]google a yazdım [COLOR="Red"]www.sivasspor.com[/COLOR] ilk baştaydı bende tıkladım ve sizlerin arasına katıldım...[/B]
|
Ben kimsenin tavsiyesiyle olmadım böyle bir sitenin olacağını düşündüm aradım ve buldum. tabi bu 4-5 sene önce oldu :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:12. |