![]() |
--->: ALANYASPOR-ALTAD2000
alanyasporlu taraftarlara teşekkür ederiz.ins.dostca ve centilmence bir karsılasma olur..
|
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
alanyaya 1. lig yolunda başarılar
|
inş. güzel bi maç olur
başarılar her 2 takımada |
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[B]Alanyaspor'a başarılar dileriz... Sitemize hoş geldiniz...[/B]
|
evet takımınızın ilk antremanınıda gördük arkadaşlar..mehmet yıldız ı göremekdik gelmedimiz acaba?bide bizim kurutemizlemeci arkadaş var.takımınızın çamaşırları için kaldıkları otele gitmişler bülent hoca ıle gorusmusler.takımınız bugun 12 ye kadar gezdıler sehırde..kesın olarak bı org yok demi sivastan..
walla biz akdenizliyiz kanımız sıcak olur..dediğim gibi içinizde sorun olmasın en güzel şekilde agırlanırsınız..ama tur bize daha cok lazım be biz yenelim..sivas zaten bu sene ilk 5 e girecektir..ALANYAMIZ ALICAK ŞANS YOK SİZE :) |
-->: --->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[QUOTE=özyiğit07;253168]evet takımınızın ilk antremanınıda gördük arkadaşlar..mehmet yıldız ı göremekdik gelmedimiz acaba?bide bizim kurutemizlemeci arkadaş var.takımınızın çamaşırları için kaldıkları otele gitmişler bülent hoca ıle gorusmusler.takımınız bugun 12 ye kadar gezdıler sehırde..kesın olarak bı org yok demi sivastan..
walla biz akdenizliyiz kanımız sıcak olur..dediğim gibi içinizde sorun olmasın en güzel şekilde agırlanırsınız..ama tur bize daha cok lazım be biz yenelim..sivas zaten bu sene ilk 5 e girecektir..ALANYAMIZ ALICAK ŞANS YOK SİZE :)[/QUOTE] alanya bir üste çıksa da zaten birşey yapmaz.zaten sivas karşısında da birşey yapmaz..alanya halkının maça ilgisini büyük olacağını tahmin ediyorum..selamlar alanyaya.. |
[QUOTE=özyiğit07;253168]evet takımınızın ilk antremanınıda gördük arkadaşlar..mehmet yıldız ı göremekdik gelmedimiz acaba?bide bizim kurutemizlemeci arkadaş var.takımınızın çamaşırları için kaldıkları otele gitmişler bülent hoca ıle gorusmusler.takımınız bugun 12 ye kadar gezdıler sehırde..kesın olarak bı org yok demi sivastan..
walla biz akdenizliyiz kanımız sıcak olur..dediğim gibi içinizde sorun olmasın en güzel şekilde agırlanırsınız..ama tur bize daha cok lazım be biz yenelim..sivas zaten bu sene ilk 5 e girecektir..ALANYAMIZ ALICAK ŞANS YOK SİZE :)[/QUOTE] açıkcası bu maç dışı çalışmalar var her grupların.ama biz şunu biliyoruzki türkiyenin ve dünyanın her yerinde yiğido var.O maçta inanıyoruzki o bölgedeki ve çevre illerdeki yiğidolar gidecektir.Şuan maça gidilecek diye bir açıklama kimseden gelmedi.buna zaten gerek yok.dediğimiz gibi artık o bölgedeki yiğidolar gelir. |
canım kardeşim benim..ben zaten biliyorum heryerde sivaslı oldugunu..sivas istanbuldan sonraki en cok nufusa sahip şehir..ama tabıkı dısardakılerle..emınımkı mısafır dolucaktır..ben sadece ordan gelen varmı yokmu onu ogrenmek ıstıyorum..sehır dısında karsılamak ıcın..
|
--->: -->: --->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[QUOTE=yigiter187;253170]alanya bir üste çıksa da zaten birşey yapmaz.zaten sivas karşısında da birşey yapmaz..alanya halkının maça ilgisini büyük olacağını tahmin ediyorum..selamlar alanyaya..[/QUOTE]
bir üste çıksa elbet elenir gruplarda ama sadece ayakbastı parası olarak 100bin dolar var.belki bu size bişey ifade etmez ama bizim için büyük bi para onu bırak prestiji var demi.. |
[QUOTE=özyiğit07;253174]canım kardeşim benim..ben zaten biliyorum heryerde sivaslı oldugunu..sivas istanbuldan sonraki en cok nufusa sahip şehir..ama tabıkı dısardakılerle..emınımkı mısafır dolucaktır..ben sadece ordan gelen varmı yokmu onu ogrenmek ıstıyorum..sehır dısında karsılamak ıcın..[/QUOTE]
istanbuldan ve sivastan gelen yok kardeşim. o bölgedeki bir kaç arkadaşımız gitmek için hazırlık yapıyor.sayı belli değil.İlgin için teşekkür ederiz.Güzel görüntüleri maç sonrasında senden bekleriz. ama alanya ama sivas Hiç farketmez.Güzellikler bizlerle olsun yeterlidir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:49. |