SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TESADÜFEN GELMEDİK!!... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13111)

Ss--58--Ss 24.09.2007 21:18

--->: TESADÜFEN GELMEDİK!!...

HER BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR..SAHADA ASLANLAR GİBİ MÜCADELE ETTİK SABRETTİK VE BU GÜNLERE GELDİK.

cenk5821 24.09.2007 21:21

hocamm cok dogru konusmussun walla artikk ayaklarimizi yere saglam basip en iyi sekilde ligi bitiircez

FurkaN 24.09.2007 22:10

-->: TESADÜFEN GELMEDİK!!...

[B]Önümüzdeki iki haftada alacağımız puanlar bunu kanıtlayacak yoksa sözlerimiz havada kalır...[/B]

buraks58 25.09.2007 05:39

[COLOR="Blue"][B]böyle bir yönetime,teknik kadroya sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.inşallah takımımız gün geçtikçe adından daha çok söz ettirecek ve hedeflediğimiz başarılara ulaşacaktır.eeeeeeeessiiivasssspor... [/B][/COLOR]

musti34 25.09.2007 07:33

BÜLENT UYGUN:"HAFTAYA LİDERİZ"

Zirveye göz diken Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, FANATİK'e konuştu: Liderlik zevkini yaşamak istiyoruz.
25.9.2007

Zirveye göz diken Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, FANATİK’e konuştu: Liderlik zevkini yaşamak istiyoruz. Kısıtlı bütçeyle bunu başarmak onur verici

Yiğido’nun gözü yüksekte!
Süper Lig’de geride kalan 6 haftada gösterdiği başarılı performans ve aldığı sonuçlarla zirve yarışına ortak olan Sivasspor, gözünü liderliğe dikti. Trabzonspor maçını da hükmen galip düşünen Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Bülent Uygun, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı. Gelecek hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçından kendilerine yarayacak bir skor çıkacağına inandıklarını belirten Uygun, “Biz de Bursaspor’u yenerek liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyoruz” dedi.

Asıl hedef şampiyonluk
3 yıldır mücadele ettikleri Süper Lig’de ilk defa liderlik keyfini yaşamak istediklerini kaydeden genç hoca, “Kısıtlı bütçeyle lig devam ederken liderliği yakalamak mutluluk verici olur. Sezon başından bu yana vargüçleriyle mücadele eden oyuncularım için de bu çok önemli. Ama en büyük hedefimiz tabi ki Türkiye şampiyonluğu” diye konuştu. Bu arada Türkiye Kupası’nda yarın Alanyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, dün Antalya’ya gitti.
Sedat HARDAL

izmirliyigido 25.09.2007 07:44

--->: BÜLENT UYGUN:"HAFTAYA LİDERİZ"

[B]SAĞOLUN, VAROLUN...[/B]

ŞU LİDERLİK NE MENEM ŞEYDİR BİR DE BİZ TADALIM. LİGİN ZİRVESİNDE OLUP AŞAĞIDAKİLERE TEPEDEN BAKMAK NASILMIŞ BİR DE BİZ BAKALIM. BU LİGİN EN İYİSİ BENİM, BU KOLTUKTA BU HAFTA BEN OTURURUM DEMEK NASILMIŞ BİR DE BİZ DENEYELİM BAKALIM. TEPEDEN UÇARAK GELMEDİK, RAKİPLERİMİZİ YENEREK ZİRVEYE KONDUK DEMEK NASILMIŞ BİR DE BİZ DİYELİM BAKALIM.

DİYELİM ARKADAŞLAR, DİYELİM GARDAŞLAR. BU BÜYÜK FIRSAT HER ZAMAN ELE GEÇMEZ. BU MUTLULUĞU BİR DE BİZ YAŞAYALIM. PARAYLA DEĞİL BUNLAR, BİLEK GÜCÜYLE. VE FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZ, BÜLENT UYGUN HOCAMIZ VE MECNUN ODYAKMAZ BAŞAKNIMIZ BUNU HAKETTİLER. HERŞEYLERİNİ ORTAY KOYDULAR, YİĞİDO ADINI ZİRVEYE YAZDIRDILAR. OLSUN İLK SIRADA OLAMASAKTA, İLK SIRLARDAYIZ, DİLLERDEYİZ, GÖNÜLLERDEYİZ. SAĞOLUN, VAROLUN. MİLYAR DOLARLAR HARCANSA SİVAS'IN VE SİVASSPOR'UN ADI BU KADAR DUYURLAMAZ VE REKLAMI BU KADAR YAPILAMAZDI. BİRGÜN ÖLECEK OLURSAM, HUZUR İÇİNDE GÖZLERİMİ KAPATACAĞIM. BU GÜNLERİ GÖRDÜM YA...

.

abircan 25.09.2007 08:25

inşallah hocam bende belirttiğim bu iddiayı desteklemenize ve inanmanıza sevindim, hayırlıyısla inşallah bu hafta lideriz

engin2609 25.09.2007 08:27

beşiktas yenerse yada berabere sivasta yenerse iş bitti demektir

sandal5877 25.09.2007 08:27

arkadaşlar başarıyla hepimiz canı gönülden gururlanıyoruz ama dikkat etmemiz gereken bir konuda aşırı sevinç ve beklenti takımı kötü yönde etkiliye bilr inşallah sevgili futbolcu kardeşlerimiz bunları göz önünde bulundururlar yoksa şampiyonda olabiliriz bizim olanlardan neyimiz eksik ama bu dikenli yolda yürüye bilmemiz için gerekli önlemleri alıp 34 haftalık periyota nerede bitirirsek bitirelim şuna inanalımki giden yıldan aşagı olmayacaktır ben burdan sayın hacam bülent'e teşekkürlerimi sunuyorum futbolcularımızı kutluyorum başkan ve yönetim kuruluna bravo diyorum sagolun varolun.

sandal5877 25.09.2007 08:31

ben bu haftadan daha cok son hafta lider olmayı yeglerim ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:21.