![]() |
--->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA
[B]biletlere bakya resmen beleş ya SİVAS da olmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah 3 sene sonra SİVAS da Cumhuriyet Üniversitesinde okuyacağımız zaman tüm maçlara kesinlikle giderim..[/B]
|
ben,jakobieen,tekin_42,yunusgskaya tribünde olacagız belki yiğiter187 de gelir ama yolculuğa cıkıomus herhalde...
|
-->: --->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA
[QUOTE=stsy21;254062]ben,jakobieen,tekin_42,yunusgskaya tribünde olacagız belki yiğiter187 de gelir ama yolculuğa cıkıomus herhalde...[/QUOTE]
yok kardeş..sırf bu maç için bir gün geç çıkacam yola..beraberiz bu maçta da..;):) |
--->: -->: --->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA
[QUOTE=yigiter187;254067]yok kardeş..sırf bu maç için bir gün geç çıkacam yola..beraberiz bu maçta da..;):)[/QUOTE]
Sivasspor aşkı bu olsa gerek,bu maçı da alınca huzurla gidersin artık... |
-->: --->: -->: --->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA
[QUOTE=stsy21;254068]Sivasspor aşkı bu olsa gerek,bu maçı da alınca huzurla gidersin artık...[/QUOTE]
sivastan ve sivastan ayrı olup da huzurlu olmak ne mümkün :( ama inşallah sivassporum beni bir galibiyetle uğurlar dadaşların diyarına... |
-->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA
bnce artık bu maçta stad ful dolmadı inş. bi manı olmassa bnde maçta olucam hocamız yönetım oyuncular ustune dusenı fazlasıyla yapıo sıra bizde degilmi_?
|
[COLOR="Blue"]sivasspor bursa karşılaşmasındaki sivasspor resitaline herkesi bekliyoruz[/COLOR]
|
[QUOTE=stsy21;254062]ben,jakobieen,tekin_42,yunusgskaya tribünde olacagız belki yiğiter187 de gelir ama yolculuğa cıkıomus herhalde...[/QUOTE]
belki cüsskb-seyfi, goggo hasan, ve mekan58vatan38 de gelir :) |
[QUOTE=jakobieen;254082]belki cüsskb-seyfi, goggo hasan, ve mekan58vatan38 de gelir :)[/QUOTE]
ooh oh iyi olur valla tanışırız biz de bu vesileyle..benim bileti almayı unutma jako...ona göre..bu maç için geç gidiyom unutma.. |
--->: -->: --->: BURSA BİLETLERİ SATIŞTA
[QUOTE=jakobieen;254082]belki cüsskb-seyfi, goggo hasan, ve mekan58vatan38 de gelir :)[/QUOTE]
mekan58vatan38 gelmiyormuş stadı dolduralım taraftar topla jakobieen bak tekin_42 ve yunusgskaya yı ben ikna ettim ona göre... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:43. |