SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ .... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13237)

HALIL 01.10.2007 16:49

-->: --->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

[QUOTE=FatihCan;256186][COLOR="Red"][B]ben kesinlikle katılmıyorum onlara yapılacak en iyi süpriz otelde yemeklerine misül katmak, otobuste taşlamak ve molotoflu saldırı yapmak, maç gecesi otel önünde sabaha kadar davul çalıp her zaman her yerde en büyük sivas diye bağırmak.. maç sonrasını ise henüz düşünmedim :D[/B][/COLOR][/QUOTE]

ya ustekki yoruma baksana ne yazdim adamlardan gol yicekmisik :mad::mad:

puar 01.10.2007 16:51

--->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

yiyelim ne olacakki 3 tane yiyelim avans vrelim 3 avans 4 te biiter :D

HALIL 01.10.2007 16:53

-->: --->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

[QUOTE=puar;256190]yiyelim ne olacakki 3 tane yiyelim avans vrelim 3 avans 4 te biiter :D[/QUOTE]

bu hafta bunu deneyelim bariiii :D:D
o maci kesin alacazz baska caresi yok

HALIL 01.10.2007 16:56

-->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

aslinda fatih canin dedigi gibi sabaha kadar kaldiklari otelin onunde davul zurna calip mac gunu de uykusuz kalacaklar

sonrasini siz tahmin edin

Del Piero 01.10.2007 17:02

--->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

[COLOR="Red"][B]yiğido halil ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum yapmaları için bir sebep yok bence ne diye yapacaklar sebep ?[/B][/COLOR]

HALIL 01.10.2007 17:08

-->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

ne bilim oyle yaziyo...............

yigido Atilla 01.10.2007 17:18

-->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

[B][I][FONT="Verdana"]Hürriyette de yaziyor ingilterede oldugu gibi mac baslama düdügü ile bizim oyunculardan hic bir temas olmayacak ve TRABZONSPOR golünü atacak peki Türk Futbol severleri buna hazirmi ???????? [/FONT][/I][/B]

SONMEZ 01.10.2007 17:29

Eğer kastedilen sürpriz, burada konuşulanlar ise;
artık sürprizlikten çıkmış ve bilinen bir hal almış...!

Eğer burada kastedilenler dışında bir sürpriz varsa;
gerçekten mearaklandım neyimiş acaba ?

YYILDIRIM 01.10.2007 18:24

--->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

[QUOTE=puar;256166]arkadaslar süpriz dediği macın başında ts den bir gol yemek bilerek ciddi diyorum bakın.[/QUOTE]

ewet doğru süpriz dediği ingiltere lig maçı gibi ilk dk da bilerek gol yemek aslında bu güzel, olaylı ts maçının puanı daha kıymetli olur ayrıca 1-0 yenik başlıyıp yenersek mühteşem galibiyet olur ve koftiden 3 puan aldınız diyenin ağzınıda dikmiş oluruz!!!!!!!

bilgekagan58 01.10.2007 18:51

Öncelikle 7 milyon yigidoya hayirli ramazanlar dilyor ve asil sivasspor konsuna geliyorum
SAYIN FIKRET BEYIN DEDIKLEINE TAM ANLAMIYLA KATILIYORUM SIVASSPORUN BELIRLI BÜTCESI OLDUGUNU TAHMIN EDIYORUM VE O BÜTCEDEN DISARI CIKAMIYORLAR
BENIM BURDA BIR TAVSIYEM OLACAK BU 7 MILYON SIVASLIYA HERKES SIVASLIYIM DIYEN DISARIDA VE ICERIDE OTURAN TÜM YIGIDOLAR HER AY ! YTRL VEREMEZLERMI ACABA BUNU GÖNDEME GETIRSEK BU KONU ÜZERINDE DURSAK AYDA 7 MILYON YTL YAPAR BUDEMEKTIRKI SIVASSPOR RAHATLIKLA AVRUPADA TOP OYNAR DEMEKTIR BUNU DÜSÜNMEMIZ GEREKIYOR

AYRICA BEN YURTDISINDA BULUNDUGUM ICIN SIVASSPOR SITESINDE SUAN 31 BIN CIVARINDA ÜYENIN OLDUGUNU GÖRÜYORUM DERIMKI BU ÜYELERE HER AY AMA HERKES 10 EURO AYDATA BAGLANSIN BU AYDATI HERKES VEREBILIR BUNU IYI DÜSÜNBMEK GEREKIR DIYORUMKI HEP BIRLIKTE HEP BERABER BIZ BU YIGIDOLARI AVRUPADA GÖRMEK ISTIYORUZ VE BIR ELIN NESI VAR IKI ELIN SESI VAR SILOGANIYLA GELIN BIR YARDIM KAMPANYASI BASLATALIM NE DERSINIZ ARKADASLAR VARMISINIZ AMA HEPIMIZ
SIMDIDEN HERKESIN RAMAZAN BAYRAMINI YÜCE RABBIM ADINA TEPRIK EDER BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM

ÖMER SARI
ALMANYA / MÜNCHEN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36.