![]() |
--->: Konyaspor/SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumları
maç kaç kaç bıtmesı onemlı deil sivasspor un yenmesi onemlı isterse 5-4 yen sın ne yazar yeterkı yensınde
|
-->: Konyaspor/SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumları
MERAK ETMEYİN KONYADA BAYAĞI SİVASLI VEDE SİVAS TARAFTARI VAR ANKARADAN VEDE CEVRE İLLERDEN SEYİRCİ BEKLİYORUZ ÜNİVERSİTE BİZDEN YANA 3 PUANLA DÖNERİZ KONYADAN
|
[COLOR="Red"][B]Konya Spor ------> 1
Sivas Spor ------> 3[/B][/COLOR] |
0-1 olsun bizim olsun ;).......
|
[B][COLOR="Indigo"]Çok kritik bir dönemdeki Konya karşısında sabırlı olursak iş yaparız bence. 2-1 alırız inşallah. Haydi yiğidolar. Bu maç için organizasyon da yapmalıyız yalnız. [/COLOR][/B]
|
işallah konyayıda yenecezzzzzzzzzzzzzz
|
en çekindigim maç işte ama bir sıfır alırız innşallah
|
3-0 aliriz insallah.............gol mehmet yildiz (2) musa(1)
|
[B][I]Manisaspor maci Konyaspor macindan daha zor bir macti !!!!! Konyada Konyasporla oynayacagimiz mac bizim acimizdan daha rahat gececegine inaniyorum, konya bizi yenmek istiyorsa üzerimize gelmeleri gerekiyor Gelmek icin Riske girmesi gerekiyor. Sivassporunda da Türkiyenin en iyi kontratak Futbol oynayan takimi oldugunu bilmeyen yok. !!!!!! Bizim üzerimize suursuzca gelen bir konyasporun felegini sasirtiriz, Arti cok kötü fark yerler. Ben bu mactan hic cekinmiyorum, Bülent hoca deplasmanda nasil oynayacagimizi cok iyi biliyor ...ve gün gectikce Tecrübesine tecrübe katiyor..Bülen hocam isini bilir....
Not: Türkiyenin en iyi santraforlari bizde Mehmet gercek bir Savasci süperligin en verimli santraforu tek görmeyen sahis Fahih Terim artik sende gör Mehmedi be Fatih Hoca Mehmet artik bu milli takimda rahat oynar, daha ne yapmasi gerekiyor..[/I][/B] |
[B]Konyaspor 0
Sivasspor 2 *******************************[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:08. |