![]() |
--->: KONYA İLE 11. RANDEVU
Maç 2-1 Konya'nın... Konya'da Maça Mutlak Galibiyet Olarak Bakıyor... STY'da Keşke Acele etmeseydim...:(
|
[QUOTE=SLHKZ;266532]Maç 2-1 Konya'nın... Konya'da Maça Mutlak Galibiyet Olarak Bakıyor... STY'da Keşke Acele etmeseydim...:([/QUOTE]
keşkeyi artık yarın soylersin yenersek iyikide sivasa vermişim dersin :) ilk akla gelen ilk düşünülen doğrudur. |
-->: KONYA İLE 11. RANDEVU
Konyasporu bu hafta yenmemiz şart oldu eğer bu hafta yenersek önmüzdeki hafta kasımpaşayı yenerek uzun süre zirvede yerimizi koruruz ben inanınyorum sivasspor konyasporu yenip gelecektir
|
Konya'ya karşı olan başarısız grafiğimiz inşallah bu maçtan başlayarak tersine döner. Başarılar Sivasspor.
|
[B]ŞU ANDA EMİN ADIMLARLA GİDİYORUZ BU MAÇİ KOLAY KOLAY VERMEYECEĞİZ BUNA ADIM GİBİ EMİNİM İNŞ KAZANIRIZ[/B]
|
Arkadaşlarr bizim maçı hangi kanal veriyorrrr
|
Bizim maçı hangi kanal veriyorr lütfen yazarmısınız
|
[QUOTE=puar;266506]Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 süper ligdeki puanlarımızın dağılımı inşallah bu tabloda küme düşen konyayı en alttan kurtarırız :)[/QUOTE] guzel paylaşım olmus elıne saglık bilgilendirdiğin için.. |
ben beşiktaşı da yeneceğimize inanıyorum
o maçta inönü de olacam :D |
hangi radyodan dinliyebiliriz ardaslar yardimci olun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:06. |