![]() |
--->: Konya Deplasmanı Çılgınlar
tabiki çılgınlar bir ilk ve sondur öbür taraftarlar hikaye merkezmiş 67 bunlar hikaye bir taraftar var çılgınlar 58 ayrıca suat abiye kubilay çalışmalrından dolayı tşkr edriz çılgınlar ilk ve son taraftarlardın bu beyle bilinir bilemyen çılgınlar 58 katılsın ve öğrensin
|
çılgınlarıda merkez gıbı tebrık ederım guzel maç çıkardınız.bir arkadasınızla tanısma fırsatım oldu.sizede başarılar diler teşekkur ederım
|
[QUOTE=s_MeÇHuL_s58;267732]tabiki çılgınlar bir ilk ve sondur öbür taraftarlar hikaye merkezmiş 67 bunlar hikaye bir taraftar var çılgınlar 58 ayrıca suat abiye kubilay çalışmalrından dolayı tşkr edriz çılgınlar ilk ve son taraftarlardın bu beyle bilinir bilemyen çılgınlar 58 katılsın ve öğrensin[/QUOTE]
canım kardeşim sana merkezi veya 67 lileri karala diye acılmadı bu konu tebriklerini iletirsin ve susarsın sen ortamı sogutmas kımse kımseden ne üsdündür nede aşşagıdır burda öyle cılgınlara gidin de taraftarlıgı ögrenin deme beni hepsi tanır ögretecek biri varsa okula yazılalım ok mu canımnın içiiiiiiiii |
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;267764]canım kardeşim sana merkezi veya 67 lileri karala diye acılmadı bu konu tebriklerini iletirsin ve susarsın sen ortamı sogutmas kımse kımseden ne üsdündür nede aşşagıdır burda öyle cılgınlara gidin de taraftarlıgı ögrenin deme beni hepsi tanır ögretecek biri varsa okula yazılalım ok mu canımnın içiiiiiiiii[/QUOTE]
[B]++++++++++++++++++++++++++++++[COLOR="Red"] artı[/COLOR][/B] :) |
Bizim gruptan yani Çılgınlardan olanlar lütfen sadece konuya uygun msjlar yazın bunun haricinde gereksiz yorum yapmayın lütfen...
...ÇILGINLAR BÜYÜKTÜR İNKAR EDİLMEZ... |
[QUOTE=liseli;267775]Bizim gruptan yani Çılgınlardan olanlar lütfen sadece konuya uygun msjlar yazın bunun haricinde gereksiz yorum yapmayın lütfen...
...ÇILGINLAR BÜYÜKTÜR İNKAR EDİLMEZ...[/QUOTE] canım MÜDAHALE EDİN ŞUNA YOKSA BEN EDERİM EDECEGİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ |
-->: --->: Konya Deplasmanı Çılgınlar
[QUOTE=s_MeÇHuL_s58;267732]tabiki çılgınlar bir ilk ve sondur öbür taraftarlar hikaye merkezmiş 67 bunlar hikaye bir taraftar var çılgınlar 58 ayrıca suat abiye kubilay çalışmalrından dolayı tşkr edriz çılgınlar ilk ve son taraftarlardın bu beyle bilinir bilemyen çılgınlar 58 katılsın ve öğrensin[/QUOTE]
adın yok cismin yok ama herkesi karalıyorsun. çılgınlar grubumuzda 1967 derneğimizde başarılı taraftar gruplarıdır.kimsenin arasını açmaya çalışmayın. |
-->: Konya Deplasmanı Çılgınlar
resimler çok guzel ama ilk 2 resim daha guzel
|
paylaşım için tşkler .....güsel resimler .
|
sİVASLIYSAN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:18. |