![]() |
--->: İŞTE GOLLER !..
Yürü Sivasım Kim Tutar Seni Yensende Yenilsende HEP DESTEK TAM DESTEK Bütün Sivasspor yönetimini ve Sivaslı Hemşolarımızı Kutluyorum Galibiyetimiz Hayırlı Olsun Muhammed Abi Golün Güzeldi Rüştü Golü Yedi Sonra BahaneyleGöremiom Göremiom Dio:D:D:D:D:D:D:D:D
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;272530][COLOR="DarkGreen"][B]EVET GOLLER SÜPER SİVASSPOR SÜPER VE HERALDE İSTANBULDAKİ TARAFTARLAR BİR AZCIK UYANMAYA BAŞLAMIŞLAR ONLARDA İYİYDİ
ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ BJK MAÇINDA HAVA GÜZELDİ TARAFTAR YOKTU BU SEFER YAĞMURA RAĞMEN ÇOK İYİYDİ VE HERYERED YAZACAM VE HERKEZ DE YAZSSIN BJK YÖNETİMİ TALİMATI İLE İÇERİYE YAZILI BAYRAKLARI BİLE ALMIYORLAR İLGİLİLERE DUYRULURU BİRDE AYNI TÜRBÜNDE BJK 20 YTL OLAN BİLETLER BİZE 25 YTL AYRIMCILIKLAR BAŞTAN AŞSAĞI RAKİP TARAFTARA[/B][/COLOR][/QUOTE] sen rahat ol recep kardeş bunların centilmenlikten,spordan,kardeşlikten haberleri olmadığı için hakettiklerini yaşıyorlar.umarım daha beter olurlar. |
Golleri nerede indirmek olar? bana Gurbanovun golu lazim. Sivasspor ireli!
|
[B]süper ya süper yanılmıyorsam Ilgar Gurbanov Sivasspor daki ilk golünü Mehmet Yıldız'ın da 4 üncü asistiyle atıyor..[/B]
|
BEN MAÇI İZLEMEDİM FAKAT FORUMDAN TAKİP ETTİM SİVAS MÜKEMMEL OYNAMIŞ BEŞİKTAŞLIYIM AMA O GÜN SİVASLIYDIM.İNŞALLAH 1.OLARAK DEVAM EDERİZ...
|
SON GOLDE MEHMET DiATTAyi BAYILTTI hehehehe
|
-->: --->: İŞTE GOLLER !..
[QUOTE=juventus1994;272611]SON GOLDE MEHMET DiATTAyi BAYILTTI hehehehe[/QUOTE]
[B]Hemde Ne ßayıltma Manyak qEçti Adamı Ya :D:D:D[/B] |
[B]cok güzel goller izledik
m.alinin frikikleri harika :) en güzeldide dk. 58 olmasi[/B] |
şimdi ÇARŞI ^8 karşı SİVASA razı öyleysee :D:D:D:D
|
[B]Alemın Kral Sivas Spor Şampiyon Sivas Spor Muhtesem Bir Atmosfer Yassattılar bize Stat saolun[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:41. |