SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   AYILAR... DAYILAR...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14065)

jakobieen 12.11.2007 11:01

-->: AYILAR... DAYILAR...!

[QUOTE=SONMEZ;273263]Bizde [B]Dayı[/B] çooook
Sizde de [B]Ayı[/B] çooook

Hemi de [B]kıvıran[/B] cinsten...![/QUOTE]
bende tam bu konu hakkında başlık açacaktım, benden önce açmışınız iyikide açmışınız, çok güzel olmuş, insanlıktan nasibini almamış, şereften yoksun kendilerine çarşı diyen mahlukatlara güzel cevap olmuş, elinize sağlık...

bi sözde benden onlara, artık sizler bizim gözümüzde o küfür ettiğiniz BALİLİ nin elinin kiri kadar değerli değilsiniz... yahudi belki balili ama [B]hiç değilse İNSAN [/B]...

SivasLady 12.11.2007 11:04

--->: AYILAR... DAYILAR...!

[B]eline saglik abi
yine cok güzel ifade etmisin
iste böyledir memleketimin insani
bjk taraftari saygiyi bizden ögrensin
önce laf atip sonrada alkislamak yigitlige sigmaz[/B]

tuzlugollu 12.11.2007 11:04

bana kalirsa hic o kokuda konusmaya bile gerek yok cunki gereken cevabi aldilar sonrada ayi dediklerini ayakta alkisladilar bunlar iste bole kuvurtkan insanlar sallayin gitsin carsi urur sivas yurur............

uuurozturk 12.11.2007 11:04

AYI DİYE HİTAP EDEBİLECEK GERİ ZEKALILAR BU ÜLKENİN TEMELİNİN BİZİM TOPRAKLARIMIZDA ATILDIĞINI BİLİYOLAR MI ACABA???

1967_Dernek_Murat 12.11.2007 11:05

[B]yüregine saglık mustafa abi gercekden harika özetlemişsin.

D A Y I[/B] ;)

zaralım 58 12.11.2007 11:31

GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU YAZMIŞIN İSTANBULLU AYI DİYE DURSUN İNSANLIK NEDİR BİZ BİLİRİZ

Del Piero 12.11.2007 11:47

şereften ve insanlıktan ve tarihten mahrum olan AYI ÇARŞI'dan daha başka ne beklenebilirdi ki.. elinde sağlık DAYI kapak olsun bu ********lere

kursatreis_58 12.11.2007 12:01

bu nasıl bi muhabbettir böyle yaw
ben sivaslıyım bunlada gurur duyuyorum ancak aynı zamanda beşiktaşlıyım bahsedilen konu olmuşsa bende ayıplıyorum bu muhabbeti yapan taraftarları ama bunu genelleyipte burda tüm beşiktaşlılara ağır şekilde hitep etmekte yakışmıyo arkadaşlar
ben tartışma konusu olsun die yazmıom ama çok ağır kelimeler var

Del Piero 12.11.2007 12:08

[QUOTE=kursatreis_58;273335]bu nasıl bi muhabbettir böyle yaw
ben sivaslıyım bunlada gurur duyuyorum ancak aynı zamanda beşiktaşlıyım bahsedilen konu olmuşsa bende ayıplıyorum bu muhabbeti yapan taraftarları ama bunu genelleyipte burda tüm beşiktaşlılara ağır şekilde hitep etmekte yakışmıyo arkadaşlar
ben tartışma konusu olsun die yazmıom ama çok ağır kelimeler var[/QUOTE]

sivaslı olduğun için gurur duyuyorsun helal olsun sana.. ama sana sivaslı olduğun için bütün trübün ''Sivaslı ayılar istanbulda ne arar'' diye koro halinde bas bas bağırırken acaba beşiktaşlı olduğun için utandın mı gardaş ? ve bize ana avrat küfredilirken neler hissettin acaba merak ediyorum...

birde ben sivaslıyım sadece sivaSSporluyum gardaş yani bu söylediklerimi Fb GS ağzı ile söylemiyorum benim için FB GS BJK hepside aynı bo.. anladın sen onu

ve sende bence en kısa zamanda öüzüne sön gardaş bize bizden başka dost yok

semihkilic_58 12.11.2007 12:21

her şey kaynagında guzeldır bız kaynagından gardaş dıye ogrendık oylede devam ederız emmi diye ogrendık oyle devam ederız allahın avpalılasmıs topları gıbı konusana kadar delikanlı sivaslı gıbı konusurz .

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:45.