![]() |
--->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
Yeneriz inşallah....
Kasımpaşalı Yiğido |
[COLOR="red"]Sivasli[/COLOR] ark lafinla olmaz bu takimdan gururduymalisiniz eler cebe lutfen sivas kayseri macina stadi dolduralim
|
--->: -->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
[QUOTE=Apokan58;274013]KARDESLER -KAYSERI MACI COK ZOR OLACAK
ADAMLAR COK DIRI-COK FIZIK KUVVETLERI VAR HELE MEHMET TOPUZU-MUTLAKA DURDURMAMIZ LAZIM INSALLAH YENERIZ--BENIM 1 SORUM DAHA OLACAK HEP BÖYLE BOS SEYLER YAZIP DURMUYALIM SIVASSPORUMUZA NASIL YARDIM EDEBILIRIZ-ONLARI DÜSÜNSEK HERKES ORJINAL FORMA ALSA-BASKA NE OLA BILIR-YAZSANIZDA BUNLARI TARTISSAK BEYPINARLI YIGIDO[/QUOTE] evet diriler ama sadece gökanla memet topuz diri diğerleri çok pasif busene buraya (kayseriye) gelen aptal takımlar kafayı kafayı kullansaydı kayseri puan alamazdı fb-gs-ts ve diğerleri sadece orta alanda memet topuzu durdurulalım gerisi boş topu oyuna sokan hep memet topuz bülent hoca geçenlerde oynanan ks-ts maçında kayserideydi önlemini almıştır TABİKİ FİKRET BAŞKANIN AKLINDA YEMEK FİKRİ YOKSA(kayseri maçları öncesi hep dostluk yemeği diyor başka bişey demiyor) düşüncen doğru takımın orjinal eşyalarından alabiliriz bide sivasspor kredi kartı var onuda alabiliriz |
--->: -->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
[QUOTE=Apokan58;274013]KARDESLER -KAYSERI MACI COK ZOR OLACAK
ADAMLAR COK DIRI-COK FIZIK KUVVETLERI VAR HELE MEHMET TOPUZU-MUTLAKA DURDURMAMIZ LAZIM INSALLAH YENERIZ--BENIM 1 SORUM DAHA OLACAK HEP BÖYLE BOS SEYLER YAZIP DURMUYALIM SIVASSPORUMUZA NASIL YARDIM EDEBILIRIZ-ONLARI DÜSÜNSEK HERKES ORJINAL FORMA ALSA-BASKA NE OLA BILIR-YAZSANIZDA BUNLARI TARTISSAK BEYPINARLI YIGIDO[/QUOTE] çok güzel bir konuya değinmişin :) |
Geçen seneki maçı hatırladım da birden -o da canlı yayınlanmıştı- gözlerime perde indi tansiyonum düştü, Sivasımız epey bir fark yemişti o maçta. İnşallah bu sefer tersi bir durum yaşanır.
|
LİG TV HABERİNİ HİSSEDİYORDUM ÇOKTA İYİ OLDU YANIMA BİR KAÇ KAYSERİLİ ARKADAŞIMI ALIR İZLEMEYE GİDERİM HİÇ DEĞİLSE MAÇ HAKKINDA TARTIŞACAK BİRİ OLUR(kimseye artık sivasspor büyük takım diyemiyorum karşıma gelen kişi benden önce sivassporumu övmeye başlıyor bunu MEDYADA anlayacak zamanla)
[COLOR="Blue"]HER FANİ SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR GÜN ANLAYACAK[/COLOR] |
cümle alem yiğidoları görecek.inanılmaz bir atmosfer olacak.
|
Insalla artik Lig TV de uyanir sagdece 4 Büyüklerin degil hermaclara bakma sansi buluruz . ben Almanyada yasiyorum adamlar 2 Ligi bile Konferenz halinde Canli yayinliyor . Insallah olur böyle seyler
|
[QUOTE=Sivas-Power;274067]Insalla artik Lig TV de uyanir sagdece 4 Büyüklerin degil hermaclara bakma sansi buluruz . ben Almanyada yasiyorum adamlar 2 Ligi bile Konferenz halinde Canli yayinliyor . Insallah olur böyle seyler[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Başarımız geldikçe Lig Tv zorla da olsa maçlarımızı verecektir.[/COLOR][/B] |
[B]Paylaşım İçin Saolun Macı Lig Tvnin Vermesi Cok Guzel İzleyebilicegim İçin Mutluyum..![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |