![]() |
--->: IWAN REDAN TAMAM!!
sivasspora hayırlı olsun chetkovla arkadaş olmasıda iyi oldu takıma daha erken uyum sağlayabilir
|
Hayirli olsun ama yabanci geliyordiye sevinmiyelim bence .Sivasimiza uyarsa ve mücadele ederse o zaman çok guzel bir transfer olmus derim bi gormek lazim once.
Bence alacaklari hirvat oyuncu : ivan leko .Bize ilhan ummak in yerine oyuncu lazim ve bir yeni kaleci. Sivasimizin devamini ve uefa kupasina katilmasini istiyorum. Haydi yigidolar.Kirmizi beyaz sampiyon sivas |
-->: IWAN REDAN TAMAM!!
inşallah gurbanov gibi iyi çıkar..............
|
Sivasspor için faydalı olmasını dilerim IWAN REDAN genc bir futbolcu nasıl biri olduğunu bilmimiyoruz ama bülent hoca takip etmişse sorun yoktur tamımımıza uyum sağlaması çok önemli
|
gereksiz bir transfer gibi gözüktü bana.Çok etkili bir değil yararlı olabilsede Ctevkovdan fazla faydası olacağını sanmıyorum ki önlerin Mehmet Yıldız ve Balili var..Hayırlısı olsun diyelim
|
ula takimda kactane ivan olacak ivan chetkov ivan reddan ivan leko
arkadaslar hirvat oyuncunun simdi idmini duydum arkadasimizdan ivan leko ....super bi oyuncu ya hemde hagi gibi solak bizi costurur |
Hirvati beklerken Bulgar geldi :D. Hayirlisi olsun insallah takima yararli olur
|
bu futbolcu hayırlı ugurlu olsun..........
|
Iwan Redan
Personal information Full name Iwan Benito Marvin Redan Date of birth August 21, 1980 (1980-08-21) (age 27) Place of birth Holland Height 1.80 cm Playing position Striker Club information Current club Unattached Youth clubs Sparta Rotterdam Statistics Season Club Competition Apps Goals 1999/00 Vitesse Eredivisie 0 0 1999/00 RBC Roosendaal Eerste Divisie 9 2 2000/01 RKC Waalwijk Eredivisie 24 5 2001/02 RKC Waalwijk Eredivisie 0 0 2002/03 RKC Waalwijk Eredivisie 5 0 2003/04 RKC Waalwijk Eredivisie 18 8 2003/04 Roda JC Eredivisie 11 5 2004/05 RKC Waalwijk Eredivisie 0 0 2004/05 Willem II Tilburg Eredivisie 26 6 2005/06 Willem II Tilburg Eredivisie 11 8 2006/07 Willem II Tilburg Eredivisie 15 2 2006/07 Cardiff City FC Championship 2 0 Total 121 36 |
[QUOTE=SivasSpor.Com;274085][IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/3439-07111381328bg.jpg[/IMG]
Teknik Direktör Bülent Uygun΄un yakından takip ettiği, Chetkov΄unda yakın arkadaşı olan Iwan Redan΄ın ilk yarı bitiminde Sivas΄a geleceği ve imza atacağı öğrenildi. Turkcell Süper Liginde zirveyi zorlayan Sivasspor, ikinci yarıda takıma kazandırmayı planladığı oyuncuları sır gibi saklarken, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Iwan Redan΄ın Sivasspor formasını giyeceğine kesin gözü ile bakılıyor. Vitesse, RBC Roosendal, RKC Waalwijk, Roda JC, Willen İl Tilburg ve Cardiff City FC takımlarında oynayan 27 yaşındaki Iwan Redan 1.80 boyunda.[/QUOTE] çok iyi olur ne kadar çok futbolcu o kadar rekabet ve hırs olur inşallah daha iiyilerini de getireceğiz sivasspora |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:52. |