SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eski Maç Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   T.Telekom - Sivasspor Maci Öncesi - Sonrasi Tüm Yorumlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=142)

ForzaSivas 03.01.2005 12:10

[b]bundan 3 sene önce 1 otobüs kaldırmıştık telekom maçına statları ankaranın en sonunda hem çok kötü hem çok uzak ona rağmen orayı dolduracağız ama seyirci olarak orya sığmayız[/b]

serhankaburcuk 03.01.2005 13:15

[size=3][b]İnşallah maç 19 mayıs ta olurda istanbuldaki gibi ankaradada showumuzu yaparız[/b][/size]

KoraySancar 03.01.2005 17:46

Telekom her haliyle tehlikeli bir takım ama ne tehlikelerin üstesinden geldik inşaallah bunun da geliriz.Bazı arkadaşların yenilirsek avantajımızı kaybederiz,süper lige çıkamayız şeklindeki feveranları bir maça bağlanan abartılı sonuçlar ama bir başlangıç maçı olması bakımından alacağımız sonucun önemi de yadsınamaz.Eğer bu maçı alırsak biz; bak hala bomba gibiyiz deyip moral kazanacağız,rakiplerimiz de; artık bu Sivasspor tutulmaz deyip bize karşı eski hırslarını nispeten kaybedeceklerdir.
Umarım iyi bir seyirci desteği altında gönlümüzden geçen sonuca ulaşırız.

emirhan58 03.01.2005 20:23

Koraysancar'in dedigi gibi telekom tehlikeli bir takim ama SIVASSPOR daha tehlikeli bir takim!!! Biz telekom'u dusunecegimiz yere telekom SIVAS'I dusunsun...

RüStü ElmaS 09.01.2005 18:02

18.Hafta
29 Ocak Cumartesi
13.00 T.Telekom-Sivas (Macunköy) herkese duyurulur

ergin 09.01.2005 18:46

[quote=ForzaSivas][b]bundan 3 sene önce 1 otobüs kaldırmıştık telekom maçına statları ankaranın en sonunda hem çok kötü hem çok uzak ona rağmen orayı dolduracağız ama seyirci olarak orya sığmayız[/b][/quote]

Son ana kadar stad değişikliği olmazsa,oraya sığabileceğimizi sanmıyorum.ANK.'dan bir kardeşimizden öğrendiğim kadarıyla stad çok güzel fakat 2500 kişilik.ANK.da da yaklaşık 300 bin SİVAS'lı olduğunu tahmin ediyoruz.Yarısını bayan ve küçük çocuklara sayarsak kalır 150 bin.% 10'u maça gelse 15 bin.Diğer kentlerden de gelecekleri sayarsak bu iş nasıl olacak?Maça daha var.Benim düşüncem;acaba takım yöneticilerimiz Federasyon'a stad değişikliği konusunda başvursa nasıl olur?Taraftarlar olarak bizde boş durmayalım.Gerekirse Federasyon'a e-mail atalım diyorum,ne dersiniz?

... ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

olgu 13.01.2005 19:16

arkadaşlar T.telekom- Sivas maçı Ankara'da Macunköy de oynanacakmış. ama ben macunköyde saha olduğunu yeni duydum. bu macunköydeki saha dedikleri ostimdeki saha olmasın? bu sahanın yerini tam bilen varsa beni bilgilendirsin ki maça gidebilelim...

sivaslihakan 13.01.2005 19:53

arkadaslar kafaniza takmayin bu sivas telekomu ezer gecer asil önemli olan erciy<es maci

olgu 15.01.2005 20:53

[size=6][/size] geçen gün ankarada oynacak olan T.Telekom-Sivasspor maçının oynancağı sahanın tam yerini bilen varmi diye sordumuştum ama bi cevap gelmedi. macunköy deniliyor ama 18 yildir ankarada oturuyorum macunköyde saha olduğunu yeni duydum. bu saha ostimin arkasında küçük saha mı bilen varsa lütfen cevap yazsın...

BROTHERS58 21.01.2005 14:31

ARKADASLAR DEVRE ARASINDA SİVASIMIZI İZLEDİM AMA RAKIPLERİ UNUTMADIM.MALATYA TELEKOM MACINDA TELEKOM BENİ KORKUTTU.MACI 3:2 ALDI VE İYİ TOP OYNADI.AYRICA HOCALARINI BİZİM MAÇLARDA GÖRDÜM YANİ TAKİPTELER.UMARIM SÜPRİZ OLMAZ VE MAÇI ALIRIZ.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:59.