SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   MİLLİ TAKIMIMIN ÜZERİNİZDEN ELLERİNİZİ ÇEKİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14240)

serhatcan 21.11.2007 23:55

--->: YETER ARTIK !

ÇOOKKK SİNİRLİYİM ÇOOOOKKKK. BENİM GİBİ ADAMIM AĞZINI BOZACAKLARRRRR. BU TAKIM FATİH TERİMİN VE ULUSOYUN TAKIMI DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. GALATASARAYIM DA DEĞİLLLLLL FENERBAHÇENİNDE DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLL YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

furky.b 22.11.2007 00:27

HAKLISINIZ VALLAHA YETER ARTIK...HEP DEGISIKLIK OLUNCA HEYCANLANIYORUM BIZIM MEHMETMI , SEDATMI, HAYRETTINMI GIRECEK DIYE AMA YOOOKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!
OFFF..NIYE CAGRIYORSUN OZAMAN?
ADAMA BAK YA:S SEMIH'I CIKARDI SABRIYI SOKTU BOYLE BIR IS MI OLUR YAUW:S ORDA MEHMET VARKENE..

grandfa58 22.11.2007 00:40

arkadaşlar fatih terim denen adam mehmeti baskılar sonucu oyuna aldı eğerki iki maçta zora girse yani mağlubiyet gözükseydi mehmeti oyuna alacaktı ve onuda oynattım ama olmadı ayağına yatacaktı semih denilen adam mehmetin sol ayağı olamaz yoksa

XXCakir58 22.11.2007 00:46

-->: YETER ARTIK !

ya onlarin oynamasi hakki. Üzülüyorum ya yedekdekiler oynamiyinca.

Bestepeli-58 22.11.2007 00:56

--->: MİLLİ TAKIMIMIN ÜZERİNİZDEN ELLERİNİZİ ÇEKİN

CEKMEZLER GARDAŞ BEN SADECE BU YÜZDEN 3 BÜYÜK TAKIMI TUTMUYOM ÇÜNKÜ BUNLARIN GÖZÜNDE AT GÖZLÜGÜ VAR RIDVAN DİLMEN BİLE TÜRÜBÜNDE MEHMETİN OYNAMASI LAZIM DİYOR NERDE GERCİ BEN OYNATMAYACANI ADIM GİBİ BİLİYORUM EGER OYNATIRSA MEHMETİ BÜTÜN DÜNYA GÖRÜR FİTIDA 3 KATLAR OZAN İSTANBUL BÜYÜK TAKIMLARININ CEBİNDEN PARA CIKAR UCUZA KAPATMALARI İÇİN OYNAMMASI GEREKİYORDU

Bestepeli-58 22.11.2007 00:59

BENCE OYNATMAZLAR SADECE SİVASLI OLUPTA 3 BÜYÜK TAKIMI TUTTANLARA SÖLÜYORUM BUNU KÖRMÜSÜNÜZZZZZZZZZ BUNLARIN MİSYONU BU TÜRK FITBOLU NEDEN BİYERE GİTMİYOR CEVABI BURDADIR OYNATMAZLAR

ahmetbaba 22.11.2007 01:12

euro 2008 kaldık ama buruk bir şekilde.bu maçta gözlerim mehmet yıldızı aradı.tüm ülkeye iki sorum olacak.
1-mehmet yıldız fb,bjk.gs den birinde oynasa yine böylemi olurdu
2-anadolu da iyi oynamak suç mu

nihat ispanya da iyi oynuyor diye iki maçta nerdeyse 90 dakika oynadı
bizim golcümüz mehmet yıldız 1dk bile oynamadı

Dark Force 22.11.2007 01:36

-->: YETER ARTIK !

[B]Rıdvan dilmen maç yorumlarında defalarca mehmet yıldız ın oyuna alınması gerektiğini söyledi önemli oyuncu olduğunu herkes gördü by terim hala anlamamakta ısrarlı.......[/B]

eCe58 22.11.2007 02:01

hakikaten aslanlarr gibi mehmet yıldızın yerine semih gibi vasat koşmayan tutuk bir adamın oynatılması sadece semihin fb li olmasından kaynaklanmaktadır... işe iyi yanından bakalım bi de 3 oyuncumuzda prim alacak arkadaşlar...

muhsin koçak 22.11.2007 02:52

[QUOTE=ahmetbaba;276841]euro 2008 kaldık ama buruk bir şekilde.bu maçta gözlerim mehmet yıldızı aradı.tüm ülkeye iki sorum olacak.
1-mehmet yıldız fb,bjk.gs den birinde oynasa yine böylemi olurdu
2-anadolu da iyi oynamak suç mu

nihat ispanya da iyi oynuyor diye iki maçta nerdeyse 90 dakika oynadı
bizim golcümüz mehmet yıldız 1dk bile oynamadı[/QUOTE]

bence nihat görevini layıkıyla yaptı,kaldiki nihat laligada da fırtınalar estiriyor ona bi sözümüz yok.bizim isyanımız uyur gezer mal deyneğinin,semihin oynamsına.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:00.