![]() |
--->: MÜJDELİ HABER
Beyler Su Dikim Evi Nedir? Tam Olarak ?
Anlatirmisiniz, Saygilar. |
bende tam olarak bilmesemde heralde dikiş-nakış işleriyle ilgili bir meslek
|
-->: MÜJDELİ HABER
Nihayet[COLOR="red"] sivassporumuza[/COLOR] yardım kampanyasının ilk adımları atıldı karar vemek işi yapmanın yarısıdır bizim işimizde şimdilik yarı yarıya yapılmış gibi gec kalmış bir iş ama yinede zararın neresinden dödersen kardır [COLOR="red"]bu SMS[/COLOR] işi çok iyi olur en ücra yerlere ulaşma imkanı doğar büyük küçük herkes [COLOR="Red"]SMS[/COLOR] yollar birde yollar beş de yollar binde yollayan [COLOR="red"]yiğidolarımız[/COLOR] cıkar evvel allah haydi hayırlısı
|
[QUOTE=furky.b;279273]Beyler Su Dikim Evi Nedir? Tam Olarak ?
Anlatirmisiniz, Saygilar.[/QUOTE] [QUOTE=nuri_58;279275]bende tam olarak bilmesemde heralde dikiş-nakış işleriyle ilgili bir meslek[/QUOTE] ne kadar ilgili olduğumuz burdan belli dikimevi askeri malzeme diken bir askeri-sivil kurum türkiyede 4-5 tane var birisi de sivas'ta gerisini siz düşünün. |
[QUOTE=furky.b;279273]Beyler Su Dikim Evi Nedir? Tam Olarak ?
Anlatirmisiniz, Saygilar.[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Askeri kamuflaj, malzeme v.b.'nin dikildiği bir devlet kurumudur Dikimevi. Sivas fabrikasında 400 kişi çalışıyor. Zarar ettiği gerekçesiyle kapatılması gündemde.[/COLOR][/B] |
[B]emeklerinden dolayı teşekkürler [/B]
|
[B][COLOR="Blue"]ewet bu konuya sms atmak gerek sivasspora yeni bir otobüs gerek ve sivasspor için para gerek yeni futbolcular için.
LÜTFEN SMS ATALIM!!![/COLOR][/B] |
benim anneannem dikim evinde çalışıp bize bakmıştır ve oradan emeklidir. benim annem biz çok küçükken vefat etmiştir ve bize anneannem baktı kpatılmasa derim çünkü anneannemiçok seviyorum.onun hatırına, gerekirse adını soyaını bile yazarım. hatta . halilrıfat paşa okulunun ordaki kooparatiften ev almıştı.
|
biran önce sms kapnyası başlamalı yaaa
|
-->: MÜJDELİ HABER
[B]Sms kampanyası iyi olur..............[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:54. |