![]() |
--->: ANKARA MACI FOTOLARI
[B][I]ellerinize sağlık resimler güsel stadta ki atmosferde güzel gözüküyor...[/I][/B]
|
[B]Elımızden gelenın en ıyısını sızlere aktarmaya calısıyorum ...![/B]
|
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Garda$ Resimlerde ben niye yokuMKi :D:D:D Bu arada özellikle maç öncesi (! :D:D:D!), Her zaman ki Tribün Showumuz Ve maç Dönü$ü Çok güzeLDi.. Yan Yana Bağırdığım Tüm arkadaşlara Sevgilerimi sunuyoRum.. :D:D [Güneş noLur Bi KeRe DaHa :D:D]Opera da Muhte$emdi Tabiki..[/FONT][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;281081][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Garda$ Resimlerde ben niye yokuMKi :D:D:D Bu arada özellikle maç öncesi (! :D:D:D!), Her zaman ki Tribün Showumuz Ve maç Dönü$ü Çok güzeLDi.. Yan Yana Bağırdığım Tüm arkadaşlara Sevgilerimi sunuyoRum[Güneş noLur Bi KeRe DaHa Opera da Muhte$emdi Tabiki..[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]
[B]Olum resımlerde olman ıcın bızımle mac oncesı bagırman cagırman lazım dı ama sen teyzen [güneş] için ıkı gun ınceden gıttın ya ondan dolayı resımlerde yoksun :D[/B] |
[B]ÇOK GÜZEL RESİMLER ARKADAŞLAR TEBRİKLER [/B]
|
GÜZEL BİR DEPLASMANDI GELEN ARKADAŞLARIMI TEBRIK EDIYORUM...
TEK SORUN YENIOLMEMIZDI Eeee SAĞLIK OLSUN... |
&7 Dernek ve Merkez Tayfaya Tşkler 90 dk. süperdiler.Bülent Hoca seyirci değil taraftar istiyorum dedi.Yönetime sesleniyorum Denizli Maçında bu çocuklarla ilgilenin.Allah muhafaza taraftar sağlam olmassa evimizdeki ilk puan kaybını yaşarız
|
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;281081][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Opera da Muhte$emdi Tabiki..[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]
Opera muhteşemdi.Mozart-Beethoven alt etmiş..:D:.Denizli maçında aynen devam... |
-->: ANKARA MACI FOTOLARI
Genç arkadaşlar bu resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
|
[B]Oguzhanım sen cok iyısın ...! Kardesım benım sen yanımda ol yeter ...![/B][B]Enson resım sagdakı oguz soldakı ben ...![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:27. |