SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14494)

talha58 05.12.2007 14:40

--->: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

[B][COLOR="Indigo"]Evet Serhat iyi bir oyuncu. Defansta Kratochvil iyi adam. Oturmuş bir kadroları var. Bize de ters gelen bir takım. Ama Yusuf'un olmaması bizim için büyük avantaj olacak inş. Sonuçta Denizli burada her zamanki gibi çok iyi karşılanacak. Çok iyi uğurlanacak. Çok centilmen bir seyirci grubu var Denizli'nin de bzim taraftarımız gibi. [/COLOR][/B]

puar 05.12.2007 14:43

[QUOTE=leblebi82;281741][B][COLOR="Indigo"]Evet Serhat iyi bir oyuncu. Defansta Kratochvil iyi adam. Oturmuş bir kadroları var. Bize de ters gelen bir takım. Ama Yusuf'un olmaması bizim için büyük avantaj olacak inş. Sonuçta Denizli burada her zamanki gibi çok iyi karşılanacak. Çok iyi uğurlanacak. Çok centilmen bir seyirci grubu var Denizli'nin de bzim taraftarımız gibi. [/COLOR][/B][/QUOTE]

evet kratochvil çok tecrubeli defansı toparlayan oyuncu umarım büyük hata yaparda mehmette affetmez :D

hakandemirezen 05.12.2007 14:48

[QUOTE=gungurkan;281726]Öncelikle [COLOR="DarkGreen"]Denizli'den[/COLOR] herkese iyi günler

Sivasspor'un bu sene şampiyon olması bizleri çok mutlu edecektir.Artık büyük küçük takım olmadığını ispatlayan Sivasspor'a çok teşekkür ederim.İnşallah bu sene şampiyon Sivasspor olur.Sitenizide çok beğendim emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ligte başarılar Sivasspor

[COLOR="DarkGreen"]DENİZLİSPOR TARAFTARLARI[/COLOR][/QUOTE]

[COLOR="Navy"][B]BU GÜZEL DİLEKLERİNDEN DOLAYI SANA VE TÜM DENİZLİ TARFTARINA SAYGILAR VE SEVGİLER SUNUYORUM.ANADOLUNUN FAİR PLAY RUHUNU TAŞIYAN İLK TAKIMLARDAN BİRİ OLMANIZ VE BU SENEKİ OYNADIĞINIZ FUTBOLLA ALKIŞLARI FAZLASIYLA HAK ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.HAFTA SONU OYNANACAK MAÇTA VE SONRAKİ MAÇLARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

2.YARIDAKİ MAÇTA KISMET OLURSA İST DERNEĞİ OLARAK DENİZLİYE GELMEYİ ÇOK İSTERİZ.[/B][/COLOR]

Del Piero 05.12.2007 14:52

ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...

HakkıTİMUÇİN 05.12.2007 14:53

[B]Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.

Hafta sonu karşılaşmamızında çekişmeli ama dostça bir maç olacağını düşünüyorum.

Hafta sonu neler olacak hep beraber göreceğiz [COLOR="DarkGreen"]Denizlinin[/COLOR] horozu mu ?? Yoksa [COLOR="Red"]Sivasın [/COLOR]Kangalı mı ?? :)[/B]

talha58 05.12.2007 15:08

[QUOTE=FatihCan;281748]ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Evet ilk Denizli'de kalkmıştı. Maalesef sonra Trabzon'da bile kaldırdılar ve durumu gördük. Yalnız ben yukarda bizimkiler için taraftar demişim. Ben de seyirci şeklinde düzelmiş olayım sayende. [/COLOR][/B]

EyüphanAydın 05.12.2007 15:12

[B]h.g aramıza kardeşim BU HAFTA OYNANACAK MAÇTA BAŞARİLAR DİLERİM....HER İKİ TAKIMA[/B]

nuri_58 05.12.2007 15:16

[QUOTE=leblebi82;281763][B][COLOR="Indigo"]Evet ilk Denizli'de kalkmıştı. Maalesef sonra Trabzon'da bile kaldırdılar ve durumu gördük. Yalnız ben yukarda bizimkiler için taraftar demişim. Ben de seyirci şeklinde düzelmiş olayım sayende. [/COLOR][/B][/QUOTE]

artık sivassporada tel örgü gelir:D:D:);)

gungurkan 05.12.2007 15:18

[QUOTE=puar;281739]yusuf takımın beyni tek başına bir takım gerçi yerine kim oynacak oda belli değil bence denizlide veyselle kratocvil tehliklei bulent hocam hepsini etüd etmiştir arkamıza yaslanıp macı izlemek düşer bizlere :D[/QUOTE]

veysel denizliden gideli çok oldu :D

yusuf'un yerinde büyük bir ihtimalle tomas oynucak

gungurkan 05.12.2007 15:20

[QUOTE=FatihCan;281748]ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...[/QUOTE]

walla eskiden olaylar olmuodu fakat son 2 senedir maalesef denizlide de olaylar oluyor çok büyük olmasa bile :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47.