![]() |
--->: ŞAMPİYON OLABİLİRİZ
MECNUN BAŞKANIM YÜREĞİNLE BUYOLDA VAROLDUĞUNU TAKDİR EDİYORUZ.
CHELSİ DÜŞÜNCENİZİN YANISIRA BENİMDE SİVASSPOR-REAL MADRİD HAYALİM VAR.SİZE İNANIYOR GÜVENİYOR YOLUNUZ AÇIK OLSUN DİYORUM. |
[QUOTE=mali1001;283964]inş sivas şampiyon olacak.... kayseri cumhuriyet meydanında sivaslı kadeşlerimizle beraber şampiyonluk kutluycaz[/QUOTE]
SAOLUN TEŞEKKÜRLER İŞTE ANADOLU İNSANI HEP BİRBİRİNİ DESTEKLİYOR İNŞALLAH DİYORUM ÇOK DEĞİL 4-5 AY SONRA O DA OLACAK İNŞALLAH |
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]Kar$ıLıksız öLeSiYe.. TriBün TAYFA..!![/B][/FONT][/CENTER]
|
BU HAFTA CİNBONU YENERSEK ARTIK BENDE TELEFFUZ ETMEYE BAŞLAYACAĞIM ONA GÖRE HAAAA, BEN SÖYLERSEM OLUR :)
|
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;284233][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]Kar$ıLıksız öLeSiYe.. TriBün TAYFA..!![/B][/FONT][/CENTER][/QUOTE]
[B]Tarkan kardesım bomba haber ne onuda solesene yada bana ozelden mesaj att meraklandım yaww:D[/B] |
Şampiyon olunca Sivası düşünemiyorum hele bide şampiyonluk maçı sivasta olursa:d
|
bu hafta galatasaraydan puan alırsak çok süper olur,
gençlerbirliği maçında stadda show yaparız... |
:confused:bülent hocanında dedigibi sampıyon olursak bu topcuların heykelı dıkılmesı lazım...
|
17 haftayı bekleyelim gençler maçını
|
SİVAS ŞAMPİYON OLACAK
[B][B]BEN HAYATIMDA FUTBOL SEYRETMEZDİM ŞİMDİ İSE SİVASIN HASTASIYIM BANA GÖRE SİVAS ŞAMPİYONLUK YARIŞI YAPMASI LAZIM [/B][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34. |