![]() |
--->: Mehmet Yıldız'ı değil, Gökhan Ünal'ı alırız"
gökhan ünalı verdilerde almanız kaldı.
|
Şampiyon olmayı yada avrupayı düşünüyorsak Mehmet Yıldız'ı satmak kadar yalnış birşey olamaz! Fakat bu konuyu yönetim daha iyi bilir tabiki.
|
cok anlamsiz bir sey diyo bu gsliler. taraftarlari göbek atiyor mehmet geliyor diye gs yönetimi de ne karar alacagini bilmiyor
|
bence'de MEHMET YILDIZ kalmalı eğer giderse kendi perişan olmuş olur çünkü devamlı yedek tutarlar.bunun çok örnekleri var
|
bugün 2 golude mehmet attı
mehmet i satarsak gollerimizi kim satacak :D gs de almasın zaten |
HAYIRLISI
MEHMET GİTTİĞİ YERDE MUTLU OLSUN ADMIN BİZDE ÇOK EMEĞİ VAR |
arkadaşlar tam bilgisi olan varmı
bülent uygun bi mehmeti sattık diyor bi parayı veren alır diyor :S |
lig bitene kadar gitmesin mehmet,,,hatta hic gitmesin gidenlerin hali ortada....
|
valla bugun mehmet attıkca hem sevındım hem uzuldum keske baskası atsaydı sımdı tekrar gs gundeme alıcakdır bence yonetımde dunden razı zaten satarlar kesın :(
|
Ahahah bu 6s Kadar Belesci Takim YOK Yaaa..Gulmekten Geberdim..Gokhan Unal'' i Alirlarmis..GOkhan Unal'in Neler Yaptigini Goriyoruz..Mehmet yildiz 10 Ceker Gokhan'a Haa Gelelim Konuya..Diyorsunuzki Para Vermeyiz? Yani Belescilik Yapacaklar..Islerine Yaramayan Futbolcularini + Paf Dan Gelen Ve Oynamayan Futbolcular i Verirler Anca!! Sizi Belesciler Ezikler!! Nah Alirsiniz Mehmet Yildizi..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |