![]() |
--->: erzurumda üniversitesinde yiğido varmı?
Benim bir oğlum var erzurumda tarih bölümünde okuyor. Has yiğidodur o da. Varsa burada kardeşlerimiz erzurumdan irtibatlı olun. Birbirinize sahip çıkın gurbettesiniz ne de olsa.
|
olmaz mı gardaş bil dersanesi geçen sene 50 ye yakın öğrenci kazandırdı atatürk üniverstesine hem erzurumla gönül bağımız var selam olsun dadaşlara
|
SAYGI DEĞER SİVASSPORLULAR [url]www.erzurumspor.net[/url] gelip dostluk mesajlarınızı yayınladıgınız ıcın teşşekür ederiz.sitemizde istediginiz konuda acabılırsınız...
yiğido=dadaş SAYGILAR SUNARIM |
handi ulkede hangi sehirde turk yok hangi turkun oldugu yerde sivasli yokki erzurumda olmasin
|
Ben ErzurumSpor Trübinündeyim Sakın Yanlış anlaşılmasın Zafer Reisle Beraber Amigoluk yapıyoruz Varsa Sivaslı Kardeşlerimiz Ulaşabilir Bize Derneğimiz Var Dernekte bulabilirler beni İsmim Sebahattin Kuytan derneğin yerini bilmiyorlarsa [url]www.bestder.com[/url] dan ulaşabilirler Erzurumspor taraftarlar derneğinin resmi adresidir.. Alahha Emanetsiniz
|
yiğidolar bende 10 yıldan beri erzurumdayım bi türlü kurtulamadım hep o türbeden kaynaklanıyo bu yıl gittim oraya bikaç kez daha gidecem artık hayırlısı...:)
|
semih kılıc 58 isimli üye serkan toptaş benim de arkadaşım.siz onu tanıyosanız beni de tanıyo olabilirsiniz.ben de fatih tuztaş.ayrıca ben de erciyes üniv.türkçe öğrt.1.sınıftayım.kayseride okuyan yiğidolarla tanışmak isterim.
|
-->: --->: erzurumda üniversitesinde yiğido varmı?
[QUOTE=gvnsr03;432092]yiğidolar bende 10 yıldan beri erzurumdayım bi türlü kurtulamadım hep o türbeden kaynaklanıyo bu yıl gittim oraya bikaç kez daha gidecem artık hayırlısı...:)[/QUOTE]
[B]Aga sabret az kaldı.:)[/B]............ |
Cevap: erzurumda üniversitesinde yiğido varmı?
Kardeşlerim organizasyonlar yapabilirsek ben de erzurumdayım. Hep beraber sezon maçlarına gidebilir zaman zaman toplanıp neler yapabileceğimizi konuşabiliriz. Benim Adım aki Ataüni edebiyat fakültesi ÇAğdaş Türk lehçeleri ve Edebiyatları 3. sınıf ögrencisiyim irtibata geçmek iisterseniz profilden mesaj atın.
|
Cevap: erzurumda üniversitesinde yiğido varmı?
erzurum atatürk üniversitesi arkeolojide okuyordum büyük hayallerle gittim 1 sene okudum bıraktım :):)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:19. |