![]() |
-->: --->: Sivas, Chelsea'yi Anadolu'ya getirebili
[QUOTE=leblebi82;291218][B][COLOR="Indigo"]Zaman Gazetesi gerçekten bu süreç içerisinde bize çok destek oldu. Ayrı bir teşekkürü haketti ZAMAN. [/COLOR][/B][/QUOTE]
Evet kardeşim size katılıyorum zaman gazatesi diğerlerine bakarak bizi hep manşette tuttu sayısız sivasspor haberlerine yer verdi sağ olsun var olsun başkanımızın bir avrupa takımını 4 Eylüle sivasspora mac yamaya getireceğim demesi bizleri gururlandırıyor bu takım Chelsea veya başkası olur bir avrupa devi gelsinde kim olursa olsun buda çok zor bir olay değil başarımız böyle devam ederse neden olmasınki |
-->: Sivas, Chelsea'yi Anadolu'ya getirebilir
[B][B]"Mütevazı olanı rahmet-i Rahman büyütür."
;)[/B] Ayrica yeri gelmisken burdan yeni safak gazetesini de Sivasspor a ilgisizligi ve trabzonspor fanatikligi yuzunden kiniyorum! Tesekkurler Zaman.[/B] |
--->: Sivas, Chelsea'yi Anadolu'ya getirebilir
[B]Süper HaYaller..!Hayal MAyal Ama Gercek oLmaması için Hiç ßir Sebeb Yoq Süperrrrr[/B]
|
insallah sampiyonlar ligine girer chelsea ile karsi karsiya geliriz! (chelsea olmasa barcelona, real madrid, milan....)
|
-->: Sivas, Chelsea'yi Anadolu'ya getirebilir
neden olmasın bütün sivaslılar tek güç tek olursa değil cehelsea
dünyanın en ünlü kulüpleri sivasspora rakip olarak gelirler yeterki biz 6,5 milyon sivaslı sivassporumuza destek olalım. |
Insallah baskanimiz hayal ettigi bu takIm gelir Ve FENER CIMBOM BESIKTAS gorur yani su uç takima rakip var desinler Bu sezonki transferler çok guzel hakan sukur de gelirse nice avrupa takimlari yikariz sadece oynadigimiz takimi kuçumsememek gerek mesela pendik fener
|
[B]valla ben ilk Chelsea ye gittim sonra Chelsea SİVASa geldi...
[COLOR="Red"][U]Chelsea :3-4: SİVASSPOR [IMG]http://img184.imageshack.us/img184/7119/chelsea34sivasau3.png[/IMG] SİVASSPOR :4-1: Chelsea[/U][/COLOR] [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/9523/sivas41chelseace6.png[/IMG][/B] |
gardaş süper olmuşya attığın gollata sağlık..bende maç yapıyorum ama hiç bukadar iyi değilim...
gün içinde bende okudum gasteyi gerçekten çok güzel yapmışlar ha bide ts ninde ilk şanpiyonluğu bizim bu seneye çok benziyo..bide 2.lige çıkmamıza ts vesile olmuş yanlış analmadıysam ama gel görkü şimdi aramız kötü inş tüm hayaller gerçekeleşir de tüm anadolu insanı çok mutlu olur... |
gercekten zaman gazetesi baya yer veriyorr ama diğer gazeteler cook az yer veriyor öyleki gecen hafta liderliğe tekrar oturduğumuzda lider sivas yazıyodu ama galatasarın fotosu vardı:S
ama inş. bi dünya devini sivas a getiririz.... |
--->: CHELSEA´Yi ANADOLU´YA GETiREBiLiR
Güzel bir haber ...inşallah diyelim ..inşallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41. |