![]() |
--->: MİNİK YÜREKTEN ÖRNEK BAĞIŞ
afferin çocuklar sizde bizdensiniz...:)(
|
[B]gurur duyulacak ve ibret alıncak bir davranış..[/B]
|
haydi arkadaşlar durmayın yardım edin bi fırat bile kendi küçücük kalbiyle boyundan büyük birşey yaparak kendi cep ahrçlığını sivasspora destek için taa istanbullardan yollayabiliyorsa burada anlamlı bi msj yatmakta kimse bahane uydurmamalı herkes bi şekilde yardım etmeli 50 ytl 20 ylt 10 ytl 5 ytl hatta 1 ytl bile yollanabilir..önemli olan bi şekilde miktarına bakılmaksızın para yardımı yapmak bence..
|
çok güsel bir davranış helal olsn.
|
-->: BÜYÜKLERE ÖRNEK OLSUN
Genc kardeşimizi tebrik ederim nede olsa sivaslı kendi harclığını verecek kadar sivassporumuzu çok seven kardeşimiz aslında bizlere ne duruyorsunuz ne zanam yardım yapacaksınız şampiyonluk elden gidincemi yardım yapacaksınız diye bir örnek verdi bu olaydan herkes bir ders cıkarmalı
|
fıratın bu davranışından almamız gereken çok ders olmalı,bazılarıda başını kuma gömmeli!
|
--->: BÜYÜKLERE ÖRNEK OLSUN
VALLA KARDEŞİMİZİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.DİYİCEK Bİ SÖZ YOK HELAL OLSUN FIRAT SANA:D
|
İşte gerçek yiğido bu. Birde Recep Yüksel abimizin bir oğlu var; Sivassporla ilgili olan heryerde babası ile birlikte gidiyor. Bence yılın yiğidoları seçilmeli ve küçük yiğido olarak Recep Yüksel abinin oğlu ve Fırak kardeşimiz yılın yiğidosu seçilmeli. Çok hoş olurdu :D
|
İŞTE GERÇEK SİVASLILIK RUHU BUDUR 7'DEN 77'YE TÜM SİVASLILAR DESTEK ZAMANI BEN DESTEKTE BULUNDUM YA SİZ!
|
-->: BÜYÜKLERE ÖRNEK OLSUN
KOÇUM BENİM YA İŞTE BUDUR OLAY. SENİ BU GURUR VERİCİ BAĞIŞINLA NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMAYAN BÜYÜK ABİLERİN UTANSIN.BELKİDE HAFTALIK HARÇLIĞINI GÖNDERDİN HELAL OLSUN SANA. SENİ TAKDİR VE TEŞEKKÜR EDERİM.ASLINI UNUTAN KALLEŞTİR.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:18. |