![]() |
--->: ETKİNLİK YOKMU
Gerçekten çıLgınLar 58 varmış...
|
[COLOR="DarkRed"][B]SPORA DESTEK VERELİM KARNAVAL ALANINA DÖNSÜN STADIMIZ......[/B][/COLOR]
|
Stadın Bir Neşesi Olmalı Renkli Bİr ORtam Bayanlarıda GörmEK İstiyoruz
|
sizin gibi bayanlar oldukça sivasspor daha iyi yerlere gelecektir
|
yukarıda bir arkadaşın değindiği gibi bayanlar tribüne renk katacaktır. hele birde seslerini tribünde duyurdular mı sivasspor'un tribün karakterine büyük katkıları olabilir.
|
şöyle 15-20 kişilik bir grup oluşturup maç saatlerinde kahvehaneleri basıp oyun oynayanları maçlara yönlendirin 15 bin kişilik stadı dolduramıyoruz
|
ÖFFFFFFFF SIVASLI OLMASAM ÇOK SIKILACAĞIM HERGÜN BAKIYORUM AMA YÖNETİCİLER UYUYOR GALİBA YENİ HİÇBİRŞEY YOK FİKİRLERİDEMİ YOK BİRŞEYLER DÜŞÜNÜN LÜTFEN HAREKET YOK
|
[QUOTE=AYLA ŞEN;299514]ÖFFFFFFFF SIVASLI OLMASAM ÇOK SIKILACAĞIM HERGÜN BAKIYORUM AMA YÖNETİCİLER UYUYOR GALİBA YENİ HİÇBİRŞEY YOK FİKİRLERİDEMİ YOK BİRŞEYLER DÜŞÜNÜN LÜTFEN HAREKET YOK[/QUOTE]
sivasta hanımlar bişeyler yapıyor??? [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15714&page=2[/url] |
kadın erkek herkes sivasspora destek için çalışıyor
böyle sivaslıyız işte |
[QUOTE=AYLA ŞEN;299514]ÖFFFFFFFF SIVASLI OLMASAM ÇOK SIKILACAĞIM HERGÜN BAKIYORUM AMA YÖNETİCİLER UYUYOR GALİBA YENİ HİÇBİRŞEY YOK FİKİRLERİDEMİ YOK BİRŞEYLER DÜŞÜNÜN LÜTFEN HAREKET YOK[/QUOTE]
CÜSSBK diye bir grup var orasının başkanıda Aynur ABLA var bence onunla irtibata geçtiğin takdirde o size yardımcı olacaktır ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:05. |