![]() |
--->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
siz neden gelemediniz bizim gibi derebeyi yiğidin harman oldugu yerden :D
|
-->: --->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[B][QUOTE=GeliyoruzTS;296201]Bülent Uygun çiçeklerle karşılıcaz diyodu kimse karşılamamış misafirperver arkadaşlar?[/QUOTE]
Ezberin kuvvetliymiş arkadaş her konuda söylüyorsun...[/B] |
ama trabzona gelen 12 arkadaşı tebrik ediyorum slm gönderiyorum gerçek iyi çocuklardı..
|
haklısın sızın gıbı karsılamak lazım adamı ama bız statta karsılamayız:D :D:D sızın gıbıı :D mac skoruna gore alırsınız dersınızı gıdersınızz
|
-->: --->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[QUOTE=GeliyoruzTS;296210]dimi o çiçekleri bize atarsınız sevgi gösterisi diye taş gibi güller :D aman bizi sevmeyin atmayın hee kötü görüntü oluyor aşk yaşar gibi :D[/QUOTE]
[B]biz holiganmiyiz sizin gibi :) o size yakisir :)[/B] |
--->: -->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[QUOTE=_DeReBeYi_;296207][B]ne cicegi dua edinki baska birseylerle karsilamadik bide cicekle karsilayacakmisiz bizi kim cicekle karsilamis[/B][/QUOTE]
ii ozaman sanaldan gider msjı yapma.. dua edin felan filan... tamam :) |
--->: -->: --->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[QUOTE=_DeReBeYi_;296218][B]biz holiganmiyiz sizin gibi :) o size yakisir :)[/B][/QUOTE]
haklısın gardasım katılıyorum sanaa |
trabzona gelen 12 arkadaş sorun onlara sataşan olmuşmu hiçbirine zarar gelmedi.. hatta olaylar çıktğı sahaya girenlerin trübünün ateşli olduğu kale arkasındaki çılgınlardan bir kişi onlara bişi yapmadı.. sorabilirsin.. biz derdimiz sivassporlu taraftarla değil.. musa ve provakosyuncularıyla..
|
gelmezsem fbli olayım al bak bir trabzonlu olarak sana en büyük yemin :D şaka biryana ordayız.
|
gardas sivassporun su gune kadar maclarına bak bı tane rakıp takım taraftarına bısey olmus mu ? oyunun ıcındekıler sahadakılerı ılgılendırır seyırcıye dusmez bencee
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00. |