SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   İHANET VE ÖZÜR !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15609)

FurkaN 12.01.2008 22:05

-->: İHANET VE ÖZÜR !!!

[B]Sivas'ta taraftartlık olgusu yerleşmedi... Milliyetçilikte mi yok diyeceksiniz... O ise şehir dışındakilerde ilk karşılaştıkları sırada ondan sonra o yoktur ne me lazım beni ilgilendirmez mantığı yaygın bu nedenle bunlar bizde normal...[/B]

sivasın1uşağıbg 12.01.2008 22:11

--->: İHANET VE ÖZÜR !!!

yok abi yok bunlardan adam olmaz bunların topuna kibrit çakacan ondan sonra görecekler sivaslıyı sivası

HaSiVasLıM58 12.01.2008 22:17

[QUOTE=Paris58;297491]ortalik sahte sivasli ve sahte milliyecciler le dolup tasiyor gardaslar.yemi sivastan yeyip yumartayi baska memleketlere yumartlayan tavuk gibiler.bunlar sadece nefus cuzdaninda sivas yazanan YALAKALARLA DOLU . .siz onu diyonuz ben fener sivas macinda feneri tutan sivaslilar gordum.lafa geldin mi vatan millet sakarya diye miliyetcilik turkusu yazan arkadaslar sivas fener macinda feneri tutan sevgili hemserilerimoiz .MILLIYETCILIK ONCE AILEDEN BASLAR BENIM BILDIGIM bu sivas boyle gittidecek ALLAH IN IZNI ILE COGUNUNDA DIBINE VURA VURA COK CANLAR YAKACAK .BIR SIVAS SEVDALISI PARIS 58[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]
O Adamları Adam demekde yanlış olur gerçi kameradan izleyip Sivas Topraklarına sokmamak lazım ...[/FONT][/B][/COLOR]

karacaorenli 12.01.2008 22:25

YAW BİRADER YASEV YA TERKET DEĞİL.... ARTIK YA SEV YADA ÖL EVET SAMİMİ Bİ ŞEKILDE SÖYLÜYORUM YA SEVİN BUTAKIMI DESTEKLEYİN YADA ÖLÜN BUNLAR SİVASLILAR İÇİN BURSALILARDA SEVECEKDEĞİLYA TAKIMI :)) ARAMIZDAKI İRLANDALILAR ÇIKIN LEN İÇİMİSDEN İSTAN BUL TAKIMLARINI DESTEKLEYIP YOK 2.TAKIM MUHABBETİ YAPAN İRLANDALILAR SECTIRİP GEDIN LALALALAL

LALALALAAAAAA
LALALALALALLALAAAAAAAAA

LALALALALAL AAA LALALALALALAAA

YAHU NEKADAR GÜZEL ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEMEK

hursit0658 12.01.2008 22:32

s.a yaa ark ben sivasspor marşı arıyorum ama bulamadımm bir radyoda sunucuyum orada yayınlayaçam ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim selametle kalin kib cvp bekliyorum 4gözlee

albina58 12.01.2008 22:34

[QUOTE=hursit0658;297510]s.a yaa ark ben sivasspor marşı arıyorum ama bulamadımm bir radyoda sunucuyum orada yayınlayaçam ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim selametle kalin kib cvp bekliyorum 4gözlee[/QUOTE]

Sitemiz ana sayfası,sağ üst köşede''sivasspor marşı'' olarak mevcut,ordan ulaşabilirsiniz.

mustafa_kavak58 12.01.2008 22:35

........ya sev ya terket.......

ofozturk 12.01.2008 23:11

forza Sivasspooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Thai 13.01.2008 00:21

-->: İHANET VE ÖZÜR !!!

Böyle insanları tecrit etmek en doğrusu, bu insanlara selam vermemek, selamını almamak, Sivassporla özdeşleşene kadar güle güle demek gerekir. Bundan daha iyi tepki olmaz bence.....

wealth 13.01.2008 00:26

allah herkese nasip etmez sivasli olmayi nankor cok bur dunyada allah onlari bildigi gibi yapsin. Fransadan Selamlar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:12.