![]() |
-->: Bundan sonra ss'liyiz!
[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B][/QUOTE]
aramıza hoş geldin güzel kardeşim :), belki bu sene olmayacak ama ilerleyen vakitlerde şampiyonlar ligine el ele gitmek dileği ile.. ilk maçta o turuncu sahaya girmese tüm Trabzon aslında senin gibi 3 istanbulluya karşı sivasımı destekleyecekti ama o lanet turuncu yüzünden nerdeyse düşman oldu iki kent senin gibi sağ duyulu insanları görmekte sevindiriyor bizleri.. bu arada artık farklı şehirlerden taraftarlarımızda artıyor 5. büyüklüğün imareleri bunlar:) , rabbim bu rüyayı bozmasın inşallah.. bende sivasımın maçlarına beraber gittiğimiz hataylı dostuma (stsy21) bi sivasspor forması hediye edeceğim (inşallah:))... |
--->: Bundan sonra ss'liyiz!
kardeş bakma sen bizim atışmalarımıza biraz klasik olacak ama hepimiz bu vatanın evlatlarıyız abartan arkadaşlarında kusurlarına bakma adınız yeter sizin
|
helal olsunn sana kardessssssssssssss
|
[B]kardeşim mutlu oldum ama abilerimin dediği gib takımını da bırakma...[/B]
|
Bundan sonra ss'liyiz!
[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B][/QUOTE]
[B]Anadolu'nun dayanışma vakti çoktan geldi ve geçiyor. Anadolu kulüplerinin birbirlerine köstek değil de destek olmaları gerekiyor. İstanbul takımlarının artık belini kırmamız lazım. Zaman birlik zamanı... İyiyi destekleme zamanı...[/B] |
[B]ne dıyelıim kardeş hoş geldın sonun da dogru yolu buldun ama takımına da bırakma derım ben [/B]
|
sivassporu tutabilirsin ama koskoca trabzonspor .sonuçta kendi memleketinin takımı
|
trabzonsporluyuz şartlar gereği üçezikleri yıkmak için şuan en iyi durumda sivas bu yüzden yiğidoyu destekliyorum kendi adıma..
|
helal olsun merak etme trabzonsporda üzüldüğün gibi sivasda üzülmessin
|
üzülme meselesi değil bu iş..yukarda belirttim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:09. |