SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Bundan sonra ss'liyiz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15694)

jakobieen 14.01.2008 13:52

-->: Bundan sonra ss'liyiz!

[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B][/QUOTE]

aramıza hoş geldin güzel kardeşim :), belki bu sene olmayacak ama ilerleyen vakitlerde şampiyonlar ligine el ele gitmek dileği ile.. ilk maçta o turuncu sahaya girmese tüm Trabzon aslında senin gibi 3 istanbulluya karşı sivasımı destekleyecekti ama o lanet turuncu yüzünden nerdeyse düşman oldu iki kent senin gibi sağ duyulu insanları görmekte sevindiriyor bizleri..

bu arada artık farklı şehirlerden taraftarlarımızda artıyor 5. büyüklüğün imareleri bunlar:) , rabbim bu rüyayı bozmasın inşallah.. bende sivasımın maçlarına beraber gittiğimiz hataylı dostuma (stsy21) bi sivasspor forması hediye edeceğim (inşallah:))...

wanted58 14.01.2008 13:59

--->: Bundan sonra ss'liyiz!

kardeş bakma sen bizim atışmalarımıza biraz klasik olacak ama hepimiz bu vatanın evlatlarıyız abartan arkadaşlarında kusurlarına bakma adınız yeter sizin

cenk5821 14.01.2008 14:00

helal olsunn sana kardessssssssssssss

yigidomustafa58 14.01.2008 14:06

[B]kardeşim mutlu oldum ama abilerimin dediği gib takımını da bırakma...[/B]

Dağcı 14.01.2008 14:15

Bundan sonra ss'liyiz!

[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B][/QUOTE]

[B]Anadolu'nun dayanışma vakti çoktan geldi ve geçiyor. Anadolu kulüplerinin birbirlerine köstek değil de destek olmaları gerekiyor. İstanbul takımlarının artık belini kırmamız lazım.

Zaman birlik zamanı... İyiyi destekleme zamanı...[/B]

merkez_hakan 14.01.2008 14:45

[B]ne dıyelıim kardeş hoş geldın sonun da dogru yolu buldun ama takımına da bırakma derım ben [/B]

musti34 14.01.2008 14:51

sivassporu tutabilirsin ama koskoca trabzonspor .sonuçta kendi memleketinin takımı

Trabzonluyuzbiz 14.01.2008 14:53

trabzonsporluyuz şartlar gereği üçezikleri yıkmak için şuan en iyi durumda sivas bu yüzden yiğidoyu destekliyorum kendi adıma..

sivas_kangallı 14.01.2008 14:53

helal olsun merak etme trabzonsporda üzüldüğün gibi sivasda üzülmessin

Trabzonluyuzbiz 14.01.2008 14:54

üzülme meselesi değil bu iş..yukarda belirttim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:09.