![]() |
--->: YOLA DEVAM
durmak yok seriye devam edecez allahın izniyle sezon sonu gülen taraf biz olucaz.
|
-->: YOLA DEVAM
Yolunuz acık olsun bülent hocam sizi sonuna kadar destekleyeceğiz seninle gurur duyuyoruz
|
DURMAK YOK
MECNUN BAŞKAN BÜLENT HOCA SİZ SİVASSPORUN ARKASINDA OLDUGUNUZ SÜRECE SİVAS HEP DAHA YÜKSEKLERE TIRMANACAK SİVASI 3 LİGDEN BERİ TAKİP EDİYORUM İNANDIK GELDİK 1.LİGE ŞİMDİ SIRA ŞAMPİYONLUKTA ELİMİZDEN GELDİGİ KADAR ÇEVRMİZDEN DOSTALRIMIZDAN SİVASSPOR İÇİN NE GEREKİYORSA BAŞLADIK ÇALIŞMALARA BİZDE BU YÜREK OLDUKÇA BİZİ KİMSE DURDURAMAZ BENDE BİR GÜN İNANIYORUM SİVASIN YÖNETİMDE OLUCAM BUNA YÜREKETEN İNANIYORUM MECNUN ABİNİN ELLERİNDEN ÖPÜYOR BÜLENT HOCAYIDA YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ...
|
-->: YOLA DEVAM
Sayın Bülent hocam şahsım ve tüm sivas adına size ve ekibinize binlerce kez teşekkürler.Bunca zorluğa rağmen takımı hala lider konumda bulundurmanız,oynadığınız oyunu taraflı tarafsız herkese beğendirmeniz taktire şahan dır.Dileğim bu emeklerinizin bu özverinizin karşılığını fazlasıyla almanız.Siz milli takım çalıştıracak seviyede bi hocasınız,maçların tamamını canlı izledim,sizin oyunu okumanız müdahale etmeniz gerçekten harika,milyon dolarlık hocalar varki bırakın müdale etmeyi oyunu izlemekten acizler.siz ve ekibinizle bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğimize eminim.Yolunuz açık olsun hocam.
|
[B]Durmak Yok!!Yola Devam...Sivasspor...[/B]
|
[B]
Durmak Yok!!Yola Devam...Yiğido...[/B] |
sezon arasında bulent hocamızın da dedıgı gıbı sampıyonlukta BİZ DE VARİZ!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:20. |