![]() |
--->: Sivas'ı Çekemiyorlar..
[B][COLOR="DarkRed"]Meyve veren ağaç taşlanır NOKTA[/COLOR][/B]
|
yazar bu yazıyı yazarken kendi özelliklerinden bir bölümünü anlatmış bizlere,kendisini anlatmasına gerek yoktuki biz zaten biliyoruz .........ne değerli bir insan olduğunu!!!
|
4 BÜYÜK THE END;
SİVASSPOR START |
sivassporun liderligine onlar nasil alismaliysa, ayni sekilde bizim de böyle yazilara alismamiz lazim... biz ne kadar böyle yazarlara tepki gösterirsek, onlarda o kadar ferhlayacaklardir...
sivas - trabzon kardestir, böyle yazarlar kallestir... |
4 BÜYÜKLER DEVRİ KAPANDI 3,5 ( üçbuçuk' lar ) DEVRİ BAŞLADI ÇÜNKÜ t.s takımı! Bucuklarları oynuyor.
Vessalam. |
düşenin dostu olmazmış biz düşmedik daha dimdik ayaktayız ve lideriz destek olacaklarına köstek oluyolar
|
Ben bu yazıda çok da kötü bir yan bulamıyorum ama biraz çekemezlik seziyorum. Ee, kendileri ezikleri oynarken parasız, pulsuz ama aslan yürekli Sivas'ın başarısını kıskanıyorlar.
Olsun,,,, kıskansınlar..... Çatlasınlar.... |
bu türkiyede işlerin ii gidiyorsa mutlaka önüne bi taş koyacaklar ya bu taşı kenara atıp geçecen yada üstüne basıp geçecen bu böyle
|
Aslında böyle yazılarla karşılaşmak çok da kötü değil bence. Bu başarımızın bir sonucu. Bırakın çekemeyenler çatlasınlar, kudursunlar... İstedikleri gibi yazsınlar, çizsinler.
Biz çıkarız topumuzu oynarız, puanlarımızı alırız ve inşallah şampiyon da oluruz... Kim ne derse dersin. Yeter ki biz bu takıma sahip çıkalım. |
yav bu laz uşakların nekadarda zorlarına gitmiş yenilmek adamlar çatlayacaklar hele birde şampıyon olursak ortadan ikiye yarılacaklar haklı yazdıklarıda var bu yazarın ama şaçmaladıkları yerlerde daha fazlaaslında yazsınlar bırakın çünkü bizim adımızı medyada duyuruyorlar bir nevi reklamımızı yapıyorlar buda bizim adımıza iyi bir sonuç tabi fazla saçmalamadan yazarlarsa
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:58. |