SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   GERÇEKLER ACIDIR ...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15950)

SenSetik 19.01.2008 21:21

--->: GERÇEKLER ACIDIR ...!

[QUOTE=Anadolu61;303177]rüya görmeyin sayın arkadaslar yani
fener size maçı bırakır mı
hadi sahada kazandın
masada nasıl kazanacaksın
zamanında bizim kellemizi alan sizinki almaz mı:([/QUOTE]

biz siz değiliz unutma.........
işi mazaya bırakmayacaksın,
bırakırsan ağlamayacaksın
ağlasanda sahaya atlamayacaksın
atlıyorsan susacaksın !!!!!!!!!!!!!!!

HaSiVasLıM58 19.01.2008 21:21

[QUOTE=ertor58;303203]sen fenerlisin galiba sivas fenere dersini verecektir banko 1 x maç başka bitmez git sen iddaa oyna fenere bas paranı sivasta fenere bassın eli boş göndersin sende havanı al. ne biçim sivaslısın alnlamadım. fenerliysen git fenerin sitesine sapur supur konuşma burda atın bunu burdan[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Yürü be Ertor58 Kim Tutar seni HELAL Olsun.!!:D[/FONT][/B][/COLOR]

puar 19.01.2008 21:21

[QUOTE=ertor58;303203]sen fenerlisin galiba sivas fenere dersini verecektir banko 1 x maç başka bitmez git sen iddaa oyna fenere bas paranı sivasta fenere bassın eli boş göndersin sende havanı al. ne biçim sivaslısın alnlamadım. fenerliysen git fenerin sitesine sapur supur konuşma burda atın bunu burdan[/QUOTE]

macı izledinmi bilmiyorum ama takım bugun şampiyonluğa oynarmış gibi oynadı nefes aldırmadılar posizyon vermediler...
inanıyorumki bizim kalemize bile gelemezler...eğere hakem şubu olayı olmazsa 11 de 11 yaparız

puar 19.01.2008 21:22

hadi sahada kazandın
kardeş dünyada 1 milyon trabzonlu var 7 milyon sivaslı var...
nedemek istediğimi anlamışındır ;)

ertor58 19.01.2008 21:24

[QUOTE=HaSiVasLıM58;303208][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Yürü be Ertor58 Kim Tutar seni HELAL Olsun.!!:D[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

ULA HASAN HAKKI ATIN HA BUNİ BURDAN .,

ÇIK DIŞARI ÇIKKK ÇIK DIŞARI MERKEZMİSİN NESİN. BENİ ORAYA GETİRTME. AJAN SENİ.:)

ANADOLU61 SEN BİZİM RÜYAMIZLA UGRAŞACAĞINA GİT KLUP BİNASINI BAS :-) SİZİNKİLER KABUS GÖRÜYOR HER HAFTA 2.LİGE DAHA ÇOK YAKLAŞIYOR.

HaSiVasLıM58 19.01.2008 21:25

hadi sahada kazandın

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Ne güzel söylüyorsun kendi dilinle kellenizi elinize vermiş bilmem nedendir içimden tşk etmek geldide:D[/FONT][/B][/COLOR]

Agcalli 19.01.2008 21:26

Yav bu ne arkadaş. Daha bizim taraftarlar inanmıyor ki başka takımın taraftarları inansın. Kardeşim Fenerbahçeyi ne gözünde büyütüyorsun. Bugünden de mi ders almadın. Bu belediye Feneri sahasında az kaldı 2-0 yenecekti ama biz ne yaptık geldik deplasmanda ika tane attık ( Başka bir kelime daha uygun olurduda ayıp olur:D) Ve sen Fener bizi sahamızda yener bize şampiyonluk vermezler diyorsun. Arkadaşım takımına inan bizler inanıyoruz Başkan inanıyor, Bülent hoca inanıyor ( Takımda baskı olmasın diye şampiyon olamayız diyor o ayrı) birde sizler yani iki arada bi derede kalan Sivaslılarda inansa herşey daha kolay olacak.

SenSetik 19.01.2008 21:27

[QUOTE=ertor58;303212]ULA HASAN HAKKI ATIN HA BUNİ BURDAN .,

ÇIK DIŞARI ÇIKKK ÇIK DIŞARI MERKEZMİSİN NESİN. BENİ ORAYA GETİRTME. AJAN SENİ.:)

ANADOLU61 SEN BİZİM RÜYAMIZLA UGRAŞACAĞINA GİT KLUP BİNASINI BAS :-) SİZİNKİLER KABUS GÖRÜYOR HER HAFTA 2.LİGE DAHA ÇOK YAKLAŞIYOR.[/QUOTE]

İNANANLAR VE HAFTAYA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANLAR YETER BİZE GARDAŞ...İNANMAYAN İÇİN HAVUZ TARAFINDA AYRILAN YERLER VAR ORAYA GİTSİNLER...HANİ ŞU POLİSLERİN KORUMAYA ALDIĞI BÖLÜM !!

HaSiVasLıM58 19.01.2008 21:29

[QUOTE=sensetik;303219]İNANANLAR VE HAFTAYA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANLAR YETER BİZE GARDAŞ...İNANMAYAN İÇİN HAVUZ TARAFINDA AYRILAN YERLER VAR ORAYA GİTSİNLER...HANİ ŞU POLİSLERİN KORUMAYA ALDIĞI BÖLÜM !![/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]BÜYÜK ADAMSIN SENSETİK HELAL OLSUN GARDAŞ ..!!AYAKTA ALKIŞLIYORUM[/FONT][/B][/COLOR]

RECEP_YÜKSEL 19.01.2008 21:31

[quote=merkez_ismail;303166][B][COLOR=red]Abilerım kardeslerım ve sevgılı arkadaslar Sivassporumuzun bu ıyı gunlerinde herkes sampıyon gozuyle bakıyor...Herkes boyle devam edecek sanıyor...Pekı takımımız 2 hafta yenıldı ne olacak bu hafta fenerbahce macı var bu mac fenerbahcenın banko...Fenerbahce den konu acılmısken devam etsin fenerbahçe Haluk Ulusoyun oyunlarını yıktıktan sonra bu kadroyla bu parayla ve ozellıkle de bu baskanla sampıyonlugu bize yar etmez ... Galatasaray kadro yapısına baktıgımız zaman belkı fenerbahceye oranla cok kotu ama gercekten gusel top oynuyorr...Besıktas kadroları guzel ama onlar gercekten sansla gıdıolar bı toplanma da gorunmuyor ... YANİ KISACASI ANADOLUDAN SAMPIYON ZAMANINDA 6 KERE CIKMIS VE KUPA TRABZONSPORA GITMIS BU GUNDEN SONRA NE ANADOLUDAN BIR SAMPIYON CIKAR BUNA NE ISTANBUL TAKIMLARI NE MEDYA NEDE FEDARASYON İZİN VERIR...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...![/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=green]bak kardeş belki haklı olduğun yerler var ve olabilir ama şunu unutma belki fener hakemlerle ellerle biyerlere gelmiş olabilir ama bu sene yanlış yere saldırmayalım nedenide bu sezon 3 büyük takımı bi yokla hakemle maç kazanan maç kaybeden takımları bi bakın ilk yarı tam lider olduk derken bizden gitme servet 90 + 3 G.antepe atılan gol halen akılarda kalan durum ve şu anda ligde en çok peneltıyı alan kim bizim bu sene rakibimiz bence Galatasaray bu benim görüş ve fikirlerim ve bu hafta fenerbahçeyi de rahat geçeceğimize inanıyorum [/COLOR]

[COLOR=green]yeterki inanalaım [/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32.