![]() |
--->: ÜÇLÜ İTTİFAK, GÜÇLÜ İTTİFAK...!
[QUOTE=HaSiVasLıM58;304493][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]RahmetLi Sakıp ağa nın bir sözü vardır;Bazı insanlar Tomruk değilki 'Hızara yatırasın yontasın biçesin düzeltesin..Zaten Bu spor köşe yazarları spor yorumcularının(bazıları)Kendini bilmez ukala gündem yaratmaya çalışan çağ dışı geri kalmış Kalaslar..Muhteşem insan. gerek futbol sohbetinde, gerekse diğer konularda söyledikleriyle kendine hayran bırakan kişilik. söylemek istediklerimi dile getirmiştir hep bugüne dek. SİVASSPOR taraftarı hakkında söyledikleri, futbol hakkında düşündükleri, karakteri, cümleleriyle gerçekten ülkemizin ihtiyaç duyduğu spor yorumcusu. kerem öncel ile harika bir ikili oluşturuyor. [/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"][B]Zeki Çöl gerçekten Gerek Düsüstlüğü Mütevazi Kişiliği ile Gerek Farklı yorumlarıyla Harika bir Kişiliğe sahip...[/B][/COLOR][/FONT] |
kesinlikle katılıyorum. birçok başarı ve takdir edilecek durum varken ortada bu saçmalıklarla Sivassporu gündeme getirip ondan sonra da vakit ayırdık demiyorlarmı..yarılıyorum abi.. dün gece nefret ettim bu medyadan...
|
-->: ÜÇLÜ İTTİFAK, GÜÇLÜ İTTİFAK...!
walla sönmez kardeş it ürür kervan yürür kedi mıyavlar kuş cikler yiğidom ganıttıra ganıttıra yine şampiyon olur :)
|
[quote=tekintufekci;304490]:Dellerine sağlık gardaş la çok guzel olmuş çoh guldum[/quote]
[B]Aaahhh gardaş aaah.[/B] [B]''Güleriz ağlanacak halimizeeeee...''[/B] [B]Deriz ama yine güleriz. [/B] :D |
SÖNMEZ AĞZUNA SAĞĞLIHH GARDAŞUM , SİVASLIYIH GÜÇLİYIHHH,ŞAİMMPİYOOONN SİVASSPORRRR
3 VEZİR OLACAK İNŞALLAH 3 REZİLLL |
[QUOTE=abircan;304638]SÖNMEZ AĞZUNA SAĞĞLIHH GARDAŞUM , SİVASLIYIH GÜÇLİYIHHH,ŞAİMMPİYOOONN SİVASSPORRRR
3 VEZİR OLACAK İNŞALLAH 3 REZİLLL[/QUOTE] [B]Yav canunu yeduuuğum gardaş la, Memleketimizin dahımı yenince naader has oluyor he mii ? Vezirlerin de, sultanlarında saltanatını bitirecüüüühk gardaş. [/B] ;) |
--->: -->: ÜÇLÜ İTTİFAK, GÜÇLÜ İTTİFAK...!
[QUOTE=by_hunter;304502]walla sönmez kardeş it ürür kervan yürür kedi mıyavlar kuş cikler yiğidom ganıttıra ganıttıra yine şampiyon olur :)[/QUOTE]
[B]Evet kardeş, bizim kervan yürüyor.[/B] |
güzel olmuş ellerine saglıkda ben bu i b b macın görüntülerini bulmadım taraftar fotoları falan
|
[QUOTE=yusufca89;305232]güzel olmuş ellerine saglıkda ben bu i b b macın görüntülerini bulmadım taraftar fotoları falan[/QUOTE]
[B]Yazımı okuduğunuz ve beğendiğiniz için teşekkür ediyorum. Aşağıdaki linkten maç resimlerine ulaşabilirsiniz.[/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16017[/url] |
Süper bir yazı yine döktürmüş gardaşımız herzaman ki gibi helal olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:22. |