![]() |
--->: Ceyhun Yılmaz'dan Jest...
evet bende dinledim gerçekten çok güzel okdu ceyhun yılmazın annesi sivaslı
|
[B][COLOR="DarkRed"]Ceyhun yılmaz a sevgiler!.......[/COLOR][/B]
|
-->: Ceyhun Yılmaz'dan Jest...
eyvallah sagolsun bir sivasli olarak bunu yapması beklenirdi zaten
|
[QUOTE=GuNaY;305714][B]Best Fm'de öğlen saatlerinde yayın yapan Ceyhun Yılmaz, bugünkü programında Başkanımız Mecnun Odyakmaz ve Hocamız Bülent Uygun'la telefon bağlantısı yaptı.
Bülent Hocamız ile konuşmasında takımımızı övmesinin yanırısıra su anda devam etmekte olan 5058 sms kampanyamızında reklamını üstüne basa basa yaptı. Buna ek olarak, ileriki bir tarihte Sivas'ta tüm gelirlerini SİVASSPOR'a bağışlamak üzere bir program yapacağınıda belirtti. Başkanımızla olan görüşmesini maalesef dinleyemedim, dinleyen arkadaşlar detayları yazarsa sevinirim... Ceyhun Yılmaz'a Sivaslı ve Sivasspor'lu olarak teşekkürü borç bilirim...[/B][/QUOTE] DÜN AKŞAM ÇOK ŞANSLIYDIM, ANNEMLERDEN EVE GİDERKEN ARABADA RADYOSPORDA 107.2 GALİBA BÜLENT UYGUN VARDI UZUN UZUN KONUŞTU ONU DİNLEDİM ACAYİP REKLAMDI KAMPANYA İÇİN, HOCAMIZ HERZAMANKİ GİBİ SÜPER AÇIKLAMALARDA BULUNDU, SONRA AKŞAM KUMANDA BAŞI ZAPPİNGTEYKEN BAŞKANIMIZI CINE 5 TE CANLI YAYINDA YAKALADIM TAM PİŞTİYDİ YANİ DÜN AKŞAMIM :) |
arada dınlıyorum cok kalıtelı eglencelı bı program
ceyhun yılmaz buyrun benim :) |
[QUOTE=abircan;305829]DÜN AKŞAM ÇOK ŞANSLIYDIM, ANNEMLERDEN EVE GİDERKEN ARABADA RADYOSPORDA 107.2 GALİBA BÜLENT UYGUN VARDI UZUN UZUN KONUŞTU ONU DİNLEDİM ACAYİP REKLAMDI KAMPANYA İÇİN, HOCAMIZ HERZAMANKİ GİBİ SÜPER AÇIKLAMALARDA BULUNDU,
SONRA AKŞAM KUMANDA BAŞI ZAPPİNGTEYKEN BAŞKANIMIZI CINE 5 TE CANLI YAYINDA YAKALADIM TAM PİŞTİYDİ YANİ DÜN AKŞAMIM :)[/QUOTE] [B]Evet abi Yönetim ve teknik kadro bu fırsatı iyi değerlendirmek zorunda, Her kanala, her radyoya fırsat buldukça bağlanıp kendimizi insanlara anlatmalıyız. Bunu yaparken devam etmekte olan kampanyamızdan da bahsederek reklamımızıda yapmış oluruz. [/B] |
[COLOR="Purple"]EVET BENDE HERGÜN CEYHUN YILMAZ I DİNLİYORUM ÇOK BEĞENİYORUM SİVASTA BİR SHOW DÜZENLEYECEĞİNİ VE GELİRİNİDE SİVASSPOR A VERECEĞİNİ SÖYLEDİ CEYHUN YILMAZ JAGLER SHOW "BUYRUN BENİM" YİNEMİ SEN! [/COLOR]
|
Nice Ceyhun Yılmaz'larımız ama kafalarını kuma gömüp proğram yapıyorlar. Oysa ulusal alanda yayın yapan Sivas'lı olduğunu söyleyen her DJ haftada ya da 15 de birde olsa proğrama birer kez alsalar inanıyorumki Başkan ve Hoca her gün Tv-Radyo arası mekik dokur (Tabi telefonlarla canlı bağlantı). Ama nerdeeee !, Ceyhun Sivasspor'un reklamını yaparken özelde de (Sivas'ta da) kendi reklamını yapmış oluyor ama yine de helal olsun tebrik ederiz.
|
sivaslıdan başka herkes sahip çıkıyor bu takıma,teşekkürler ceyhun gardaş!
|
ceyhun abi saolasin ovgu dolu sozlerin icin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:44. |