![]() |
--->: ESNAFTAN YİGİDOYA TAM DESTEK
Güzel bir kampanya, umarım Sivastaki hemşerilerimiz ilgisi alakası bol olur. Diğer esnafların da bu tür kampanyalar yapması dileği ile
|
herkes gücü yettiği kadar maddi manevi destek olmalıdır. bir sivas daha yok.. bu sene oldu oldu.. ha gayret gardaşlar..
|
güsel bir kampanya inş diğer esnaflarda bu tür kampanyalar başlatır.
|
evet arkdaşlar gerçekten güzel bir kampanya bu sene farkındaysanız sıvas çok duyuldu inşallah devamı gelır
|
SİVASSPORUN BAŞARISI HERKESİN BAŞARISI DEMEK.BAŞARI TEK TARAFLI OLMAZ.BAŞARI HERKESİN ÇABASI EMEGİYLE OLUR.SİVASSPOR ŞAMPİYON OLURSA SİVASA,SİVAS HALKINA,SİVAS ESNAFINA VE HERKESE BİR YOLLA FAYDASI OLUR.BUNUN İÇİN BİR BÜTÜN OLUP SİVASIMIZIN BİR YERE GELMESİ İÇİN ÇABA SARF ETMELİYİZ...
[COLOR="Red"]ŞAMPİYONLUGA DOGRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜRÜZ İNŞALLAH.[/COLOR] |
-->: ESNAFTAN YİGİDOYA TAM DESTEK
işte sivasspor ruhu ama diğer buyuk esnaflarımız napıyo uyuyolarmı onca market var şukadar lık alışverişe sivasspor bileti diye kampanya başlatabilirler veya lisanslı urunlerden hedıye edebilirler
|
--->: İlçelerden destekler
[B][COLOR="DarkRed"]ZARA Yokmu Lo..:DŞaka Makada ALLAH Bir değil bin kez RAZI Olsun saolsun Varolsun işde onlar ADAM GİBİ ADAM HEPSİ HASSİVASLI SAF İiiiiiiiKiiiiii varlar...[/COLOR][/B]
|
-->: İlçelerden destekler
destek olan herkese teşşekkürler
|
[QUOTE=HaSiVasLıM58;308336][B][COLOR="DarkRed"]ZARA Yokmu Lo..:DŞaka Makada ALLAH Bir değil bin kez RAZI Olsun saolsun Varolsun işde onlar ADAM GİBİ ADAM HEPSİ HASSİVASLI SAF İiiiiiiiKiiiiii varlar...[/COLOR][/B][/QUOTE]
bütün ilçelerden toplanıyor ben şarkışlada oturuyorum buralar bana yakın buralardan aldığım bilgiler.Bütün ilçelerden 1 milyon YTL toplanır diye tahmin ediliyor.inşallah toplanır. |
[B]destek oLan herkesen aLLah razı oLsun.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:44. |