SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   10000. üye (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1630)

serhankaburcuk 15.08.2005 20:31

[b]Nice 10000 lere...Hayırlı olsun...[/b]

alper58 15.08.2005 20:35

[QUOTE=hemso58][b][color=blue]SENİ BU DÜŞÜNCENDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.GÜZEL BİR FİKİR.ŞU AN İÇİN BU DÜNYADAYIZ AMA...[/b][/color][/QUOTE]

[b]BU DÜNYADAYIZ AMA MUSTAFA SEN HİÇ ÖBÜR TARAFA BAKMIYON BEN SANA HEP DİYOM BU DÜNYA GELİP GEÇİÇİ SEN ANLAMIYON..HALA BU DÜNYANIN BOŞ İŞLERİYLE UĞRASIYON SENİ EPEYDİR GÖREMİYOM YANIMA UĞRA.......[/b]________

CAGLAYAN 15.08.2005 20:55

[QUOTE=abircan]SELAM YİĞİDOLAR
:) SİVASSPORLULAR ARASINDAKİ KAYNAŞMAYI, BULUŞMAYI ARTIRAN KARDEŞLİK BAĞLARINI ÖREN BU SİTEYE PROMOSYONCU OLARAK BENİMDE Bİ KÜÇÜK KATKIM OLACAK.
1500. ÜYEYE SİVASSPOR TARAFTAR BAYRAGI VE KAŞKOLU HEDİYE EDECEĞİM, 2000. ÜYEYE İSE TARAFTAR BAYRAGI + KAŞKOLU + 2 İSTANBUL SARIYER MAÇ BİLETİ.
DÜNYANIN HERYERİNE KARGOLANACAK
SEVGİLER
TÜM SİTE YÖNETİCİLERİNE VE TARAFTARLARA
SSS SİVAS GELİYOR 4. BÜYÜK :P :P :P[/QUOTE]

[b][i]Nerden Nereyeeee Abircan Gardas Hatirliyormusun bundan 7 ay Önce Sitemizin
Üye Sayisi 1100 lerdeydi ve yine böyle bir Kampanya yapmistin
1500. ÜYEYE SİVASSPOR TARAFTAR BAYRAGI VE KAŞKOLU HEDİYE EDECEĞİM
diye güzel bir Jest yapmistin? ve bu Ödülü Sitemizin Degerli Üyelerinden
Izmirliyigidonun kizi Fulya Kazanmisti!
bu Jestini Hala Unutmus degiliz.Allah Senden Razi Olsun.bu Site Sizin gibi Güzel Insanlarla dahada Güzellesti
Simdi söyle bir Üye sayisina bakiyorumda Kendi Kendime nerden nereyeeee diyorum....
Demekki Dogru Yoldayiz.....
[/b][/i]

sinan58_34 15.08.2005 21:17

nice10000 lere

ya aslında 10000 . uye benim :-))) siz hediyeleri bana verin abi biz bu dayanısma ıcınde daha nice 10000 leri geride bırakacaz

dede58 15.08.2005 21:26

en güzel hediye benden

en güzel hediyeyi ben vereyim kangal köpeği bundan güzel hediye sivasımızın simgesi o kangal köpeği delisiyim ben bendende bu beklenir :))))

sinan58_34 15.08.2005 22:30

Helal Sana

Way Gardasim Hediyeye Bak Walla Helal Olsun Ben Kangalli Olarak Seni Tebrik Ediyorum Benim Aklima Gelmemisti Tabi Gozumhediyelerde Oldugu Icin :-)

GuNaY 16.08.2005 00:21

uffff walla helal olsun.... ben simdilik birsey diyemeyecgim ama belli olmaz belki benimde kucuk bir hediyem olabilir...

RüStü ElmaS 16.08.2005 03:16

Daha nice onbinlere !!!

[QUOTE=abircan]Arkadaşlar Sitemizin Kazanacaği 1o Bininci Yeni üyeye Ama Gerçekten Yeni üyeye Trabzon Sivasspor Olimpiyatta Ise Eğer Maç Bileti, Yok Sivasta Ise üyemize Sivastan Maç Bileti Daha Olmadi Türkiyenin Neresinde Olursa Olsun Sivasin Bir Deplasman Maçi Biletini Hediye Ediyorum
A Bircan[/QUOTE]

Abircan gardas,

sen hep bu konularda öncü olmusundur.
Seni tebrik ederim. Caglayan abinin dedigi gibi 1500. üyeye 2000. üyeyede sen hediyeler verdin gardas.

4.000 üyeyede Cevik gardasimiz bir Sivasspor formasi hediye vermisti. Maalesef Cevik gardasimizin hediye haberini sitede yapmayi unuttuk, sonrada zaman asimina ugradigindan yapamadik. Umarim bize bu yüzden darilmamistir.

Insaallah sitemizde daha nice onbinlerce üyeler kayit olacaktir ve SivasSpor.com ailesi gün gectikce dahada genisleyecektir.

Bizim istedigimiz sadece üyelerin cogalmasi degil, bu üyelerinde sitemizde forumlara katilmalaridir. Maalesef cok az bir bölümü forumlara katiliyor.
Büyük bir bölümü sadece okumak ile yetiniyorlar.
Ama inaniyoruzki bu arkadaslarimizda bir gün forumlara yazmaya baslayacaklardir.

GuNaY 16.08.2005 09:50

formlarda dereceye girenlerede ödül verin abi :D onur ve serhan abi alır bence :D

HakkıTİMUÇİN 16.08.2005 10:39

[QUOTE=gunay]formlarda dereceye girenlerede ödül verin abi :D onur ve serhan abi alır bence :D[/QUOTE]

10.000 mesaj sayısına ulaşan ilk kişiye benden pişmaniye vede saray helvası..:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:38.