![]() |
--->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN
Sivaslıyız Allaha çok şükür...
Sivassporluyuz Allaha çok şükür. |
SİVASSPOR'u destekleyen herkese sonsuz TEŞEKKÜRLER.Desteğe devam.
5058 SİVAS |
uyelik ve moderatorluk haklarına sınır lutfen yazdıklarımızı silmek işleri gucleri ercan saatçi carlosu yuhaladınız basınız gogemi erdi yazıyo bizim moderatorlerin işi hemen konuyu silmek sildiğiniz sizin basınız gogemi erdi yazıyoz napıyolar hemen onuda siliyolar bence once moderator haklarına sınır getirelim sonra uye haklarına bakarız, aurello basındaki bantı akının dikkatini dağıtmak için kornerde attı neden hiç kimse bundan bahsetmiyor konuyu açanı siliyolar anlayamıyorum anlayamıyorum
|
[B][COLOR="SandyBrown"]Haklısın Kardeş,
Sitemize Çok Kolay Girip Kimliği Belirsiz Üyeler Forumda Kirlilik Yapıyorlar. Bunlara Dur Demeliyiz.[/COLOR][/B] |
--->: ESEF ve ÜZÜNTÜ İLE KARŞILIYORUM
[QUOTE=DENİZEVİ;310543]AMAÇ DIŞLAMAK İSE BANLAMAYA GEREK OLMADAN UYARILARAK MEDENİ ŞEKİLDE UZAKLAŞTIRILMALI !..GİTMESİNİ BİLMEYENİ ANLADIĞI DİL OLAN BANLANMASINA EVET DERİM !..
Üyelik hakkında dile getirmiş olduğunuz yorumdan dolayı sizleri kutlarım.Çok haklı ve yerinde bir teşhis olmakla son derece haklısınız.Görüşünüze saygı duymamak imkansız. Ya peki benim istemediğim ve hiç beklemediğim ama yanlı ama taraflı ama ön sezgili veya ön yargılı ne derseniz deyiniz !.. Sivasspor camiası olarak sizlerle hiç bir bağım olmamasına rağmen özüm ve sözümle Sivasspor'a olan sempatim-saygım-sevgim ve gönül bağım ile hiçbir kişilik hak ve hürrriyetlerine hakaret-tehdit-aşağılayıcı-onur-gurur kırıcı içeren yazı ve paylaşımlarda bulunmadığım halde,seçmiş olduğum konu ve yazılarımda elimden geldiği kadar seçici olmakla birlikte dikkat ettiğim ve yayınlanmasında hiçbir sakıncası olmayan,büyük emek ve gayret harcayarak zevk-istek-azim ve mutluluk içersinde, o güzelim paylaşımları sizlerle paylaşmak adına uğraş verdiğim bu zamana kadar yaklaşık 10 adet yazılarımın acımadan silinmesini esef ve büyük üzüntü ile karşılıyorum.Yazıyı silmek hatta üyeyi bile banlamak çok kolay !..Paylaşmak adına 10 adet yazımın silinmesini hala anlamış değilim.Şayet site yetkilileri o yazılarımı sizlerin takdirine sunarak yayınlarsa,ne derecede haklı olduğumu sizlerde müşahade etmiş olacaksınız !..Çok yazık diyorum !..Paylaştığım konular bölüm ve başlık olarak yerlerinde değilse bile silmek yerine taşımak var ken ; niçin yazıların silinmesine gidilmektedir.Buna da inanmıyorum.Özellikle paylaşımların içeriğine göre ilgili bölümlerde yayınladığımı düşünüyorum.Bu hususada çok özen ve dikkat etmişimdir.Şayet Sivasspor camiası dışındakileri dışlamak adına bu şekilde eylem içersinde davranmak ise sizlerin beni dışlamanıza ve banlamanıza hiç gerek olmadan ve şu satırlarımdan sonra bir daha bu değerli sitenize girmemek adına istemiyerekte olsa kendi-kendimi banlamak istiyorum.Kişilere yapılan en büyük hakaret, o kişi hakkında hiçbir olumsuz somut-delil-belge ve yazı olmadan emeklerine gerekli saygı- değer-saygı duymadan silinmesidir.Bu olumsuz tutum ve davranışları büyük üzüntü ve esefle karşılıyorum. Sizlere ve Sivasspor!a başarılar dilerim. Saygılarımla.... NOT : Lütfen hiç olmazsa bu yazımı silmeyerek medeni cesaret ile yayınlarsanız sevinirim.Saygılarımla...[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Siz rahat oLunuz kesinLikLe bu sitede size bir SİVAS'Lı olmadğınız için dışLayacak insan yoktur asLaaada oLamaz'biri kaLkıpta bende isteyorum diye medeni cesaret gösteremez..Sizin yaptıkLarınızı gerçekten takip ediyorum ve gerçekten güzeLLikLer yapıyorsunuz hatta ve hatta Minnettarız size bir SİVAS'Lı oLmayarak aramızda oLmanız onur ve Şerefdir..YazıLar siLinebiLiniyor ister istemez bizimde siLdiLer heeee ben BeLkide kendi adıma yazıLarımda hataLarda yapmış oLabilirim bana düzgün geLen site yönetiminin ve diğer ArkadaşLarın o zaman eyvaLLah siLinsin sözümüz yok oLamazda Fakat durduk yere bu sitede hangi mevki ve Makamda oLursa OLsun siLemez ve yetkiside yoktur...Sanırım 2 senedir üyeyim ve 1,5 senedir Abim sitede oLduğu halde aktif üye kimseLer biLmemekte ondanda sayısız uyarı almışımdır ..Hepimizin biLdiği gb çeşitLi yapıda insanLar vardır;Ama sizin Argo içeren kırıcı bir tek yazınızı dahi görmedim acaba neden siLdiLer site yönetimide AçıkLar sanırım..?Tam aksi siz daha TöLeransLı oLmaLısınız bizLere nazaran inanın..?SİVAS'ı sevmiş Sivasspor sempatizmanı oLmuş Evimize geLmişsiniz 'İnanın ben Komşum geLdiyse Altımdaki döşeği veririm biz böyLe gördük'Dost için düğüne gider halay çeker gibi bir saniye biLe düşünmeden Kör kurşuna yatmayı Sizde bizim bir dostumuzsunuz inanın diLimLe değiL yüreğimLe yazıyorum'Her zaman yine Sizleri aramızda görmekten hazım duyacağımızdan en ufak dahi şüpheniz oLmasın..[/FONT][/B][/COLOR] |
Gardaşım gerçekten önemli bir konuya değinmiş site yönetmimizin bu duruma el atmasını istiyoruz en yakın zamanda:)
|
--->: ESEF ve ÜZÜNTÜ İLE KARŞILIYORUM
[QUOTE=HaSiVasLıM58;310656][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Siz rahat oLunuz kesinLikLe bu sitede size bir SİVAS'Lı olmadğınız için dışLayacak insan yoktur asLaaada oLamaz'biri kaLkıpta bende isteyorum diye medeni cesaret gösteremez..Sizin yaptıkLarınızı gerçekten takip ediyorum ve gerçekten güzeLLikLer yapıyorsunuz hatta ve hatta Minnettarız size bir SİVAS'Lı oLmayarak aramızda oLmanız onur ve Şerefdir..YazıLar siLinebiLiniyor ister istemez bizimde siLdiLer heeee ben BeLkide kendi adıma yazıLarımda hataLarda yapmış oLabilirim bana düzgün geLen site yönetiminin ve diğer ArkadaşLarın o zaman eyvaLLah siLinsin sözümüz yok oLamazda Fakat durduk yere bu sitede hangi mevki ve Makamda oLursa OLsun siLemez ve yetkiside yoktur...Sanırım 2 senedir üyeyim ve 1,5 senedir Abim sitede oLduğu halde aktif üye kimseLer biLmemekte ondanda sayısız uyarı almışımdır ..Hepimizin biLdiği gb çeşitLi yapıda insanLar vardır;Ama sizin Argo içeren kırıcı bir tek yazınızı dahi görmedim acaba neden siLdiLer site yönetimide AçıkLar sanırım..?Tam aksi siz daha TöLeransLı oLmaLısınız bizLere nazaran inanın..?SİVAS'ı sevmiş Sivasspor sempatizmanı oLmuş Evimize geLmişsiniz 'İnanın ben Komşum geLdiyse Altımdaki döşeği veririm biz böyLe gördük'Dost için düğüne gider halay çeker gibi bir saniye biLe düşünmeden Kör kurşuna yatmayı Sizde bizim bir dostumuzsunuz inanın diLimLe değiL yüreğimLe yazıyorum'Her zaman yine Sizleri aramızda görmekten hazım duyacağımızdan en ufak dahi şüpheniz oLmasın..[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
Bu güzel ve hoş-şık yaklaşımınız ile birlikte bakış acınızdaki renkli ufkunuzla-pencerinizin geniş-esnek olması beni hayli duygulandırmıştır.Sizlere bu güzel yorum-yazınız için çok teşekkür eder,saygılarımı sunarım. |
[QUOTE=mermerbey;310550]bence sitemiz herkeze hizmet etmelidir.
madem sorun yaşanıyorsa nöbet tutsun site yöneticileri.işi olmayan baksın siteye. aramızdan biri birşey yapınca hemen görülüyor. işleri ne beklesinler silsinler site yöneticileri. bide bu dertlemi uraşacaz.sonra biri üye olacak bekle babam bekle.sinirlenir girmez siteye.bence benim dediğim olmalı. bakın türk bayrağını zorla koydurduk bu siteye.bu işide zorla yaptıracaz galiba.[/QUOTE] [B]Yusuf yine döktürmüşsün... Sen yapılması gerekenleri yaz bizde emirlerine uyalım!!![/B] |
[B]Siteye Rakip taraftarlarin Sivasspora ve Site üyelerini Rencide ve küfür etmedigi taktirde ben hic bir sakinca görmüyorum ve daha güzeli siteye tarafzis bir gözle yapacagi yorumlarla zenginlestirmis olacagini Düsünüyorum......[/B]
|
[QUOTE=puar;310548]Ama gelip 50 kez iyi laf söyleyip zoruna giden bişey oldumu Küfr edildikten sonra kiymeti kalmaz.[/QUOTE]
ewet katılıyorum onun için ya sınırlama getirilmeli yada üyelik engellenmelli bazen öyle şeyler oluyorki adamların nickleri bile hakaret derecesini aşıyor bu üyelik olayı filtreden geçmesi lazım diye düşünüyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11. |