![]() |
-->: KLAS FARKI
hocam seni severiz ama şu febeyi övme sözlerini lütfen bırakın..tamam rakibi onore ediyorsun da fb yi zaten onore ettiğini sanan milyonlarca yalaaka var..seninkine gerek yok daha..
|
--->: KLAS FARKI
ilk yarı hayrettin kendi yerini çok fazla boş bıraktı ve sonucunda 2 golü yedik ama neyse biz bundan dersimizi aldık önümüzde antep maçı var inşallah o maçı alıp yolumuza devam ederiz başarılar yiğidolar
|
Hep Uzun Paslarla Göl Yedik Gaziantep Maçını Yenip Morallerimizi...Tekrar Düzelteceğiz...
|
Benim anlamadigim bir sey var bu macta neden bütun mac boyu Hayrettinin kanattan geldi toplar !! oraya neden bir önlem almadi hoca mac basladi orayi Gökan Vede Devit sanki alman otabani yaptilar,Hayrettinde onlari seyreti durdu !! neden müdahale etmedi hoca anlamis degilim.
|
karşındaki takım fenerbahçe ve suç bende diyorsun hocam..ona göre önlem varken ki ikinci yarı başlarında ben umutlandım maç döner dedim çoğu maçıda almışızdır böyle ama bu maçta hep terse gitti işler ne diyelim sağlık olsun..
|
HOCAM SIKMA TATLI CANINI, HATA MATA YOK NEYİN NE OLDUĞUNU BAL GİBİ BİLİYORUZ, SIKMAYIN CANINIZI ALIN ANTEP MAÇINI AFFEDELİM, HEDEFİMİZ BELLİ İLK DÖRT, RAKİP KAYSERİ BUNU BİLİP BUNA GÖRE ÖNLEM ALALIM
|
tüm sivaslılar gibi dün bende kahroldum,ama artık olan oldu bundan sonra hatalarımızı telafi edip yine rakiplerimizin korkulu rüyası olacağız inşallah,biz zatten gönüllerin şampiyonuyuz avrupada bile manşetlere çıkan bu takıma hep destek tam destek.haydi sivasım yine gururlandır bizi
|
önumuzdekı ıkı deplasmanı kayıpsız gecelım iddaa ediyorum gene liderız...
|
Liderlik umudumuz hala var...
sezon sonu...inş...!!!ŞAMPİYON SİVASSPOR!!! |
-->: KLAS FARKI
hataları kabul etmek ve bütün suçu üstüne almakta bir büyüklüktür hocam
biz sizin her daim yanınızdayız |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:41. |