![]() |
--->: YAZARLAR NE DEDİ?
[B]Arkadaşlar Yazarların Dedikleri Hiç Önemli Değil.Bizim Burda Olmamız Bile Başari.Onlar Çok Bilselerdi Futbolcu Olurlardı.Ama Yinede Onlarda Bu Meslekten Para Kazanıyorlar Doğal Karşılamak Lazım,Yinede Bu Hafta Oynanıcak Antep Maçini Alırsak Moraller Yükselicek.[/B]
|
OLMAMASI GEREKEN DÜZENSİZ BİR OYUN YAPISI YÜZÜNDEN YENİLDİK ...OLSUN HİÇ BİRŞEY KAYBETMEDİK ÇOK ŞEYLER KAZANADIK ARTIK BÜYÜK TAKIMLAR BİLE SİVASIN NE KADAR İYİ BİR TAKIM OLDUĞUNU NE KADAR ZOR DEPLASMAN OLDUĞUNU BİLİYOR...
|
eger bole taraftarın olsa tabıkı yenılıcksın
adam sıvas macına gelıor fener atkısıyLa :( |
[QUOTE=nazimgulturk;311174]OLMAMASI GEREKEN DÜZENSİZ BİR OYUN YAPISI YÜZÜNDEN YENİLDİK ...OLSUN HİÇ BİRŞEY KAYBETMEDİK ÇOK ŞEYLER KAZANADIK ARTIK BÜYÜK TAKIMLAR BİLE SİVASIN NE KADAR İYİ BİR TAKIM OLDUĞUNU NE KADAR ZOR DEPLASMAN OLDUĞUNU BİLİYOR...[/QUOTE]
Abi kusura bakma ama ne zor deplasmanı, Fener dün elini kolunu sallayarak yendi. Dün bir aksilik vardı ama neydi ben çözemedim. |
[B]Yazarın Ne Dediği Hiç Önemli Diil Evet Birgün Evimizde Yenilecezdik...
Napalım Öbür Maçlarımıza Bakacağız...ALLAH Ümüt Kesimlezz![/B] |
Bülent hocanın hatası yüzünden bu maçı boşu boşuna kaybettik.
Herzamanki oynadığımız sistemi bırakarak bu saçma sistemle peş peşe gol yedik. Hem bizim neymize fener gibi güçlü bir takıma karşı 2 forvetle oynamak. 11 adam defans yapacaktık. Oyunlarını bozacak, gerekirse ayakalrını kıracaktık. Sarı kartlar havada uçuşması lazımdı dün. Bülent hoca senin gibi akıllı bir antrönörden böyle bir hata asla beklemezdim. |
[B]ya arkadaki bitmiş geçmiş maçları konuşmaya gerek yok önümüzdeki maçlara iyi hazırlanıp kralar gibi oynuyacağız...[/B]
|
yenildik
ama şampiyonluk iddaamız devam ediyor lig sonuna kadar hiç birşey belli olmaz |
[COLOR="DarkRed"][B]ŞUUUUU.......SİVASSPOR FORMASI ALTINA GİYDİKLERİ FENERBAHÇE FORMASINI BİR ÇIKARSINLAR.........[/B][/COLOR]
|
[COLOR="DarkRed"][B]BİZİ YILDIRAMAZ HİÇ KİMSE...ÇÜNKÜ BİZ SİVASSPORLUYUZ....[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48. |