SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Trabzonspor Taraftarı Olarak.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16369)

yigidomustafa58 28.01.2008 18:40

--->: Trabzonspor Taraftarı Olarak..

[B]eyvallah trabzonsporlu taraftar...[/B]

muhsin koçak 28.01.2008 18:42

[QUOTE=muhammedmk;311168][B][I][U][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]Ben trabzon taraftarı olarak sivasa başarılar diliyorum.fb yenilgisiyle birlikte düşüşe geçmezsiniz inşALLAH.Hala şansınız devam ediyor.Anadolu takımı olarak her zaman her yerde desteğimiz tam.

Bundan ayrı olarak; anadoluskor.com da yapılan [B][B][U]en büyük taraftar anketine sallanan 500 oy[/U][/B][/B] hiç yakışık almadı..bunu söylemek istiyorum.ama sizlerde biliyorsunuz en büyük taraftar kimde..bu baaşlık kapatılmasın trabzonsporlular burdan devam etsinler.[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B][/QUOTE]

kardeş dilindekini değil gönlündekini söyle bize,inan bana şu anda dünyanın en mert delikanlılarının arasındasın.ispat edeyim: ben hiç bir trabzonlunun sivassporun şampiyon olmasını istiyorum yalanına inanmıyorum.

Nihat71 28.01.2008 18:43

7 milyon sivas'lı birlik beraberlik olmayı bir öğrensin, öğrenecekte. O zaman işte taraftar konusunda bizanzlılar bile elimze su dökemez. Kalmışki garibim trabzon.

Diyarbekir21 28.01.2008 18:44

[B][COLOR="DarkGreen"]BENDE BİR KIRMIZI YEŞİL OLARAK SURKENTLİLER OLARAK BAŞARILAR DİLİYORUM OLUR BÖYLE VAKALAR BAKIN BİZ ÇIRPINIYORUZ KEŞKE SÜPER LİGDE OLSAYDIKTA SAYISIZ KEZ DİYORUZ BİZDEDE GRUPLAR VARDI BİRLEŞMİYOR HAVA PEŞİNDELERDİ O İYİ BAĞIRIYORUM BU İYİ BAĞIRIYORUM SİD...YARIŞI YAPIYOLARDI EEEE NE OLDUM DEĞİL NOLCAM DEMELİ ŞİMDİ ÇIRPINIYORUZ AMA İYİ DERS OLDU BİZLERE İYİ GÜNLER[/COLOR][/B]

nazimgulturk 28.01.2008 19:13

iyi deleklerin için teşekkürlerde bu ankete niye böyle takılmışsın anlayamadım..500 oysa 500 oy verilmiş demekki..dert edecek bi durum yok..

muhammedmk 29.01.2008 12:07

sivassporunşampiyon olmasını canı gönülden ve tüm samimiyetimizle istiyoruz,emin olabilirsiniz.fb ye yenilmenizle bişi kaybetmediniz.hala şansınız devam ediyor.3 ezikler olmasın da kim olursa olsun ;)

Yiğiter 29.01.2008 12:11

-->: --->: Trabzonspor Taraftarı Olarak..

[QUOTE=muhammedmk;311790]sivassporunşampiyon olmasını canı gönülden ve tüm samimiyetimizle istiyoruz,emin olabilirsiniz.fb ye yenilmenizle bişi kaybetmediniz.hala şansınız devam ediyor.3 ezikler olmasın da kim olursa olsun ;)[/QUOTE]

trabzonspora büyük bir antipatim olsa da trabzonsuz bu ligin tadı yok..destek için teşekkürler..ama bu pankart açılmışsa çok tepki alacağı kesin kentte..

ahmet 1967 29.01.2008 12:14

konuyu başlatan arkadaşa teşekkür ederim

muhammedmk 29.01.2008 12:15

--->: -->: --->: Trabzonspor Taraftarı Olarak..

[QUOTE=yigiter187;311795]trabzonspora büyük bir antipatim olsa da trabzonsuz bu ligin tadı yok..destek için teşekkürler..ama bu pankart açılmışsa çok tepki alacağı kesin kentte..[/QUOTE]

Hayır.tepki almaz.trabzon halkı çok misavirperver olduğu gibi de centinmendir.herkezin içinde o ilk haftadaki maçta alınan puanın burukluğu var ama,bu yüzden sizin takıma anti-lik yapmazlar yapmayız.tekrar başarılar..

SenSetik 01.02.2008 12:25

taraftarlık oy atmayla olmaz..sahasını 5 maç kapattıran, futbolcusunu döven, Şenol Güneş'i yiyip bitiren, ne olursa olsun sahaya inip rakip futbolcuya sille atan takımın taraftarı büyük olamaz !!!!

olaya hangi kriterler ile baktığın çok önemli efendi.........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:40.