![]() |
--->: Trabzonspor Taraftarı Olarak..
[B]eyvallah trabzonsporlu taraftar...[/B]
|
[QUOTE=muhammedmk;311168][B][I][U][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]Ben trabzon taraftarı olarak sivasa başarılar diliyorum.fb yenilgisiyle birlikte düşüşe geçmezsiniz inşALLAH.Hala şansınız devam ediyor.Anadolu takımı olarak her zaman her yerde desteğimiz tam.
Bundan ayrı olarak; anadoluskor.com da yapılan [B][B][U]en büyük taraftar anketine sallanan 500 oy[/U][/B][/B] hiç yakışık almadı..bunu söylemek istiyorum.ama sizlerde biliyorsunuz en büyük taraftar kimde..bu baaşlık kapatılmasın trabzonsporlular burdan devam etsinler.[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B][/QUOTE] kardeş dilindekini değil gönlündekini söyle bize,inan bana şu anda dünyanın en mert delikanlılarının arasındasın.ispat edeyim: ben hiç bir trabzonlunun sivassporun şampiyon olmasını istiyorum yalanına inanmıyorum. |
7 milyon sivas'lı birlik beraberlik olmayı bir öğrensin, öğrenecekte. O zaman işte taraftar konusunda bizanzlılar bile elimze su dökemez. Kalmışki garibim trabzon.
|
[B][COLOR="DarkGreen"]BENDE BİR KIRMIZI YEŞİL OLARAK SURKENTLİLER OLARAK BAŞARILAR DİLİYORUM OLUR BÖYLE VAKALAR BAKIN BİZ ÇIRPINIYORUZ KEŞKE SÜPER LİGDE OLSAYDIKTA SAYISIZ KEZ DİYORUZ BİZDEDE GRUPLAR VARDI BİRLEŞMİYOR HAVA PEŞİNDELERDİ O İYİ BAĞIRIYORUM BU İYİ BAĞIRIYORUM SİD...YARIŞI YAPIYOLARDI EEEE NE OLDUM DEĞİL NOLCAM DEMELİ ŞİMDİ ÇIRPINIYORUZ AMA İYİ DERS OLDU BİZLERE İYİ GÜNLER[/COLOR][/B]
|
iyi deleklerin için teşekkürlerde bu ankete niye böyle takılmışsın anlayamadım..500 oysa 500 oy verilmiş demekki..dert edecek bi durum yok..
|
sivassporunşampiyon olmasını canı gönülden ve tüm samimiyetimizle istiyoruz,emin olabilirsiniz.fb ye yenilmenizle bişi kaybetmediniz.hala şansınız devam ediyor.3 ezikler olmasın da kim olursa olsun ;)
|
-->: --->: Trabzonspor Taraftarı Olarak..
[QUOTE=muhammedmk;311790]sivassporunşampiyon olmasını canı gönülden ve tüm samimiyetimizle istiyoruz,emin olabilirsiniz.fb ye yenilmenizle bişi kaybetmediniz.hala şansınız devam ediyor.3 ezikler olmasın da kim olursa olsun ;)[/QUOTE]
trabzonspora büyük bir antipatim olsa da trabzonsuz bu ligin tadı yok..destek için teşekkürler..ama bu pankart açılmışsa çok tepki alacağı kesin kentte.. |
konuyu başlatan arkadaşa teşekkür ederim
|
--->: -->: --->: Trabzonspor Taraftarı Olarak..
[QUOTE=yigiter187;311795]trabzonspora büyük bir antipatim olsa da trabzonsuz bu ligin tadı yok..destek için teşekkürler..ama bu pankart açılmışsa çok tepki alacağı kesin kentte..[/QUOTE]
Hayır.tepki almaz.trabzon halkı çok misavirperver olduğu gibi de centinmendir.herkezin içinde o ilk haftadaki maçta alınan puanın burukluğu var ama,bu yüzden sizin takıma anti-lik yapmazlar yapmayız.tekrar başarılar.. |
taraftarlık oy atmayla olmaz..sahasını 5 maç kapattıran, futbolcusunu döven, Şenol Güneş'i yiyip bitiren, ne olursa olsun sahaya inip rakip futbolcuya sille atan takımın taraftarı büyük olamaz !!!!
olaya hangi kriterler ile baktığın çok önemli efendi......... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:40. |