![]() |
--->: Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir
yok yani sivaslının centilmen olduğunu söylüyorum...haksızmıyım sen gördünmü yada duydum şu traftarı taşladılaar diye...
ama şunuda biliyorumki sizin gibi zihiyetler çoğaldıkca bu tip olayların önüne geçilecektir. |
Neyse bazı tatsızlıklarınızıda biliyorum ispatlarım ama gerekte yok saygılar.
|
Bir iki mufredit olaylar olabilir ama malasef sizin şehrinizde çok...bunların önüde gecmenizi diliyorum.
|
ARKADAŞIM SİZİN BİZİM ŞEHİR DİYE BİR ŞEY YOK ÖYLE BİR ŞEYDE OLMAZ BURDA NEGATİF ANLAMDA YAZMANDA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BİZİM ŞEHİRDE 93 DE OLDUĞU GİBİ OLMAZ DEMELİMİYİM ELBETTE HAYIR SENDE İSTEMEZDİN O SENEYİ SENİN GİBİSİ MİLYONLARCA KİŞİ AMA ELBETTE OLUYOR OLMASA DAHA HOŞ SAYGILAR.
|
NEYSE KONU BU DEĞİL SAPMASIN KARDEŞ DİLERSEN:)
|
eğitim şart .......................
|
Bak arkadasım öz eleştiri yapsonuca varırız belki...
|
[QUOTE=omercoskun;312700]eğitim şart .......................[/QUOTE]
HER İLDE OLDUĞU GİBİ ŞART KATILIYORUM (HER İLDE OLDUĞU GİBİ GEREKMESİ GİBİ) |
Cevap: Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir
Diyarbakırspor artık süper lig'de ve Biz Sporun barış ve kardeşlik aracı olduğuna inanıyoruz, Diyarbakır'lı olmaktan gurur duyuyoruz ve Misafirperverliğimiz ile Centilmenliğimizi tüm Dünyaya bu sezonda göstereceğiz. Diyarbakırspor çok farklı ve heyecanlı, sizlerinde heyecanımızı paylaşmanızı, ayrıca Misafirperverliğimizi göstermek içinde Maç harici Diyarbakır'a gelmek isteyen bütün Taraftar Gruplarına Kapımız sonuna kadar açıktır..
Saygılarımızla Diyarbakirspor.Net Yönetimi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:09. |