![]() |
--->: 2007-2008 Sezonu Şampiyonu
arkadaşlar sadece kendi formumuzda önde gitmeyelim diğer sitelerde de kendimizi gösterelim takımımıza oylarımızla destek olalım lütfen...
|
Sivasspor Sampiyon olsunda geririsi hic umurumda bile deil yani yeterki sivasimiz sampiyon olsun
|
[QUOTE=yigidomustafa58;315662][B]ben SİVASSPOR'un olmasını istiyorum ama bu şartlarda maddi yetersizlik ve yetersiz kadroyla zor..bunun için Kayserispor olsun isterim Anadolu takımı olarak...
[COLOR="Red"]GöNüLLeRiN ŞaMPiYoNu SİVASSPOR[/COLOR][/B][/QUOTE] hocam biz kayserispordan 8 puan öndeyız bizim şampiyon olmamız kayseriye oranla daha yüksek,neden kayseri şampiyon olsun istedınızkı sivasspora sonuna kadar guvenıp destek olmalıyız diye dusunuyorum.İlk yarıda da kayserının kadrosu ve maddi olanakları bızden ıyıydı ama bız onlardan 11 puan fazla topladık. ŞAMPİYON SİVASSPOR HEP DESTEK TAM DESTEK |
fenerbahçeye
ve kayserispora oy veren kimse çıksın hemen ortaya :D kayseriye bişe demiyorumda ...... |
Burdakı ınsanların buyuk bolumu sivassporumuzun şampiyon olmasını ıstıyor ama bıraz gercekcı olalım
|
-->: --->: 2007-2008 Sezonu Şampiyonu
[QUOTE=yigidomustafa58;315662][B]ben SİVASSPOR'un olmasını istiyorum ama bu şartlarda maddi yetersizlik ve yetersiz kadroyla zor..bunun için Kayserispor olsun isterim Anadolu takımı olarak...
[COLOR="Red"]GöNüLLeRiN ŞaMPiYoNu SİVASSPOR[/COLOR][/B][/QUOTE] SIMDI OLMADI MUSTAFA GARDAS SIVASSPOR OLSUN SAHADA PARA CUVALLARI TOP OYNAMIYOR BIZ YÜRMIZI ORTAYA KOYDUK ALLAHIN IZNIYLE HEPIMIZIN YÜZÜ SEZON SONU GÜLECEK ANADOLU ILK SAMPIYONUNU SIVASTAN CIKACAK AZ KALDI. |
......Sivasspor( [COLOR="DarkRed"]dua niyetine [/COLOR])......
|
SİVASSPOR
BEŞİKTAŞ geriside traşşşşşşşşşşşşş :D:D |
ankette SİVASSPOR açık ara önde diğer takımlara 2-3 oy var...
SİVASSPORUMUZ : 40 oy %83,33 |
TABIKI [B][COLOR="Red"]SIVASSPOR[/COLOR][/B] BASKA SÖZE GEREK YOK
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:01. |