![]() |
-->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[B]sivastan ayrılalı 4 gün oldu ama özledim orayı karı bir başka [/B]
|
-->: --->: -->: --->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[QUOTE=IsYaNKaR;322444]Kardeş amma yerini tarif ettin haa :D hiç alakası yok
Favori Halısahanın ilerisinde o yeni yolun o tarafta çektim :)[/QUOTE] yok ya desene ondan ortalikta kimsecikler yok bu kista kiyamette hali saha kimin aklina gelir be yigido ;-) |
--->: -->: --->: -->: --->: *SİVASTAN KAR MANZARAS
[QUOTE=COBANSARAYLI;322449]yok ya desene ondan ortalikta kimsecikler yok bu kista kiyamette hali saha kimin aklina gelir be yigido ;-)[/QUOTE]
emin ol o havada istasyondada Atatürk caddesindede kimse yokturdur.:) |
Kardan Adam Yapsanız!
Sivas' ta yaşayan arkadaşlardan bir ricam var.
Sivas' ta malum büyük bir kar yağışı var. Sizlerden bir isteğim olacak. Tahmin ediyorum, benim gibi Sivas dışında yaşayan bir çok hemşehrimden benim gibi düşünüyordur. Mesela Abircan' ın benim gibi düşündüğünü bir yazısında okumuştum. Sivas' ın bu güzel karında bir kardan adam yapsanız. Sivasspor şapkası ve Sivasspor şalı v.s taksanız süper olur. Bizler karı ve kardan adamı ne kadar özlediğimizi bir bilseniz. En azından bunu bizlere foto ve videolarla yaşatsanız Ne dersiniz? Biliyorum biraz çocukça ama, yapılırsa çok memnun olurum. Kim bu isteğimizi gerçekleştirecek :) |
--->: Sivas`ta Kardan Adam Yapsanız
[B][COLOR="Indigo"]İnşallah vaktimin de müsait olmasıyla bu güzel düşüncenin hayata geçirilmesinde katkım olursa mutlu olacağım. [/COLOR][/B]
|
--->: Sivas`ta Kardan Adam Yapsanız
evet abi olabilir aslında öğrenci arkadaşlardan destek bekliyoruz malum yarın okullar tatil.Biz çalışmaya devam :)
Ama şuda var ben şimdi çıksam bu karın altında 1 saat beklesem sonra bana şapka ve şal takarsanız orjinal kardan adam olurum :D |
-->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
paylasim icin tskler. Yurtdisinda kaldigim icin blmiyordum ne kadar kar var diye. simdi gördüm
|
--->: Kardan Adam Yapsanız!
[B]Gerçekten Rüştü Abi Çok Güzel Düşünmüşşün,
Özellikle Yurtdışında Gurbet Özlemi Çekenler İçin Çok Güzel Olucaktır. İnşallah En Yakın Zamanda İsteğinizi Gerçekleştirirler. Ben İstanbulda Yapsam Olmazmı?:)[/B] |
-->: --->: Kardan Adam Yapsanız!
[QUOTE=EyüphanAydın;322465][B]Gerçekten Rüştü Abi Çok Güzel Düşünmüşşün,
Özellikle Yurtdışında Gurbet Özlemi Çekenler İçin Çok Güzel Olucaktır. İnşallah En Yakın Zamanda İsteğinizi Gerçekleştirirler. Ben İstanbulda Yapsam Olmazmı?:)[/B][/QUOTE] [B]Yap çok güzel olur karın Sivas'ı İstanbul'u olmaz :) Ama Sivasspor atkısını, beresini takmayı unutma... :)[/B] |
--->: Kardan Adam Yapsanız!
[QUOTE=RüStü ElmaS;322454]Sivas' ta yaşayan arkadaşlardan bir ricam var.
Sivas' ta malum büyük bir kar yağışı var. Sizlerden bir isteğim olacak. Tahmin ediyorum, benim gibi Sivas dışında yaşayan bir çok hemşehrimden benim gibi düşünüyordur. Mesela Abircan' ın benim gibi düşündüğünü bir yazısında okumuştum. Sivas' ın bu güzel karında bir kardan adam yapsanız. Sivasspor şapkası ve Sivasspor şalı v.s taksanız süper olur. Bizler karı ve kardan adamı ne kadar özlediğimizi bir bilseniz. En azından bunu bizlere foto ve videolarla yaşatsanız Ne dersiniz? Biliyorum biraz çocukça ama, yapılırsa çok memnun olurum. Kim bu isteğimizi gerçekleştirecek :)[/QUOTE] [B]Ben yaparım da abi burnu için havuç yok :D Şaka bi yana güzel olur da saat geç oldu şimdi yarın belki bir sürpriz yapabilirim ;)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36. |