SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İLK ZİYARET SİVASSPOR'A (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17130)

sampiyon_yigit 25.02.2008 14:54

--->: İLK ZİYARET SİVASSPOR'A

[QUOTE=FatihCan;325760]Hasan Doğan Hemşehirimiz olduğu için ilk ziyaretini sivasa yapmıştır...

Sivasa modern tesis ve stadyum için elinden ne geliyorsa yapacağını vaad etti...

Hasan DOĞAN Ulaşın Eskikarahisar köyünden yani bizim köyülü :)[/QUOTE]

Abi yanlis bilgi verme lutfen suna bak :

Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı olan Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi.

Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı iki çocuğu bulunan Hasan Doğan, halen Ramsey Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Gürmen Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Kip-Teks Konf. İmalat Paz. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütüyor.

Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekili olarak görev almıştı. Hasan Doğan'ın bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi, Boks Federasyonu yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor.

Futbol Federasyonu Başkanı olan Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer alıyor.

sampiyon_yigit 25.02.2008 14:55

[QUOTE=sampiyon_yigit;325800]Abi yanlis bilgi verme lutfen suna bak :

Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı olan Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi.

Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı iki çocuğu bulunan Hasan Doğan, halen Ramsey Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Gürmen Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Kip-Teks Konf. İmalat Paz. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütüyor.

Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekili olarak görev almıştı. Hasan Doğan'ın bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi, Boks Federasyonu yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor.

Futbol Federasyonu Başkanı olan Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer alıyor.[/QUOTE]

Kaynak : NTV oldugunu unuttum ....

XXCakir58 25.02.2008 14:57

-->: İLK ZİYARET SİVASSPOR'A

hosgelmis, tsk ederiz bizim ilk ziyaret ettikleri icin. Ama su Ligt bizim maclari gösterse

Bu arada konuyla alakasi yok ama icinizden tesekkür tusu neden kayboldu haberi varmi

Rallim58 25.02.2008 15:00

İLK ZİYARET SİVASSPOR'A

[I][B]Evet Başkan Hasan Doğan Kastamonu Abana 1956 doğumludur. Aday olduğu zaman Kastamonu'lu arkadaş iletmişti. Sevilen bir şahsiyetmiş, haksızlığa tahammülü olmayan dürüst olduğu söyleniyor. Bu yoldan çıkarak inşaallah seneye öyle 4 BÜYÜK 5 KÜÇÜK gibi abuk subuk değil LİGDE PUAN DURUMUNA GÖRE İLK 4 yada 5 takım müsabakaları canlı olarak verilecek gibi şartnameye döner de kimsenin kimseye de lafı O LA MAZ [/B][/I]

risale69 25.02.2008 15:50

hasan doğan kastomonulu sivaslı değil

Divriği58- 25.02.2008 16:02

[QUOTE=FatihCan;325760]Hasan Doğan Hemşehirimiz olduğu için ilk ziyaretini sivasa yapmıştır...

Sivasa modern tesis ve stadyum için elinden ne geliyorsa yapacağını vaad etti...

Hasan DOĞAN Ulaşın Eskikarahisar köyünden yani bizim köyülü :)[/QUOTE]

hasan doğan kastamonu abanalı SİVASLI DIYIL
mactakı pankarta bakma

HERKES IYI DIYO GORUCEZ NE OLDUGUNU BEN ŞAHSEN GÜVENMİYORUM BU ADAMIN HALUK ULUSOYDAN IYI OLMASI BU ADAM TURK FUTBOLUNUN KURTARICSI DEMEK OLMUYOR ..... BENIM GONLUMDEKI BASKAN ŞENEZ ERZİKTİR GERÇEK İMPARATOR ODUR BU İKTİDAR YALAKASI BI ADAMDIR

kadir984 25.02.2008 16:33

ADAM KASTAMONULU. AMA İLK DEFA SİVASA BİR BAŞKAN GELDİ.
TEŞEKKÜR EDERİZ KENDİSİNE İNŞALLAH FUTBOL YÖNETİMİ ADINA GÜZEL ŞEYLER YAPAR

BOUN 26.02.2008 11:35

Sayın Başkan Sivas'a hoşgelmiş safa gelmiş. İnşallah ziyareti boş bir turistik geziden daha öte anlam ve önem taşımıştır.

Bizzat kendi gözleriyle Sivasspor'un stadını ve Sivas'ın koşullarını gördüğüne göre artık icraat olarak Sivas'a üstü tamamen kapalı, tribünleri ve zemini alttan ısıtmalı ve kapasitesi en az 35 kişi civarında modern bir stadın yapılması için ön ayak olur. Biz de bu ziyaretin boş vaat ve turistik bir geziden daha öte ciddi bir destek turu olduğuna kani oluruz.

Yılın sadece bir veya bir buçuk ayını yeşil zeminde futbol oynayabilen kalan zamanda ise ya karda çamurda ya da kupkuru yeşermeyi bekleyen bir zeminde futbol oynayan Sivasspor'a bahsettiğim özelliklerde bir stadın farz olduğu artık ayan beyan ortadadır. Hadi bakalım, görelim, zaman icraat zamanı.

Not: Şimdi birisi çıkıp ya bizim stad yapacak paramız yok diye bir şey yazmasın; bu konuda bunca yazılıp çizilene rağmen ve stadların devlet tarafından yapıldığı bilinmesine rağmen hala böyle konuşup yazacak adama Allah'tan akıl, fikir ve izan dilerim! Lütfen saçmalamayın...

FurkaN 26.02.2008 11:46

-->: İLK ZİYARET SİVASSPOR'A

[B]Hayırlı olsun... İnşaallah Sivas'a futbol için yatırımlara öncülük eder... Stadın hali ortada her ne kadar iyi desek de kış memleketi olan Sivas için çok kötü bir stad... Üstü kapanır bir stadyum olmalı burada... Ama bunun için sadece federasyon başkanının çabası yetmez bizim yönetim ve şehrin işeri gelenleri öncülük etmeli bunları işin içine katıp bu işin düşününce olmayacağı anlaşılıyor...[/B]

BOUN 26.02.2008 11:57

--->: -->: İLK ZİYARET SİVASSPOR'A

[QUOTE=FurkaN;326101][B]Hayırlı olsun... İnşaallah Sivas'a futbol için yatırımlara öncülük eder... Stadın hali ortada her ne kadar iyi desek de kış memleketi olan Sivas için çok kötü bir stad... Üstü kapanır bir stadyum olmalı burada... Ama bunun için sadece federasyon başkanının çabası yetmez bizim yönetim ve şehrin işeri gelenleri öncülük etmeli bunları işin içine katıp bu işin düşününce olmayacağı anlaşılıyor...[/B][/QUOTE]

Bir aralar Sayın Valimiz ve Sayın Mecnun Odyakmaz yeni stad için bir takım düşüncelerinin ve çalışmalarının olduğunu söylüyorlardı ancak daha sonra bu konuda yeni bir gelişme olmadı sanırım. Şimdi gerekli zemin ve ortam oluşmuşken devlet büyüklerinden bu konuda destek istenmeli ve bir an önce işe girişilmelidir. Stad inşaatı başlar ister iki yılda ister dört yılda bitsin ancak bir an evvel bu işin projelendirilmesi ve başlanması lazım.

Yılın sadece bir-iki ayında yeşil çimlerin olduğu bir stad artık Avrupa'da hiçbir yerde yok. Sonuncusu Sivas'ta kaldı.:)

Sayın Valimiz ve Sayın Başkanımız ufku açık vizyon sahibi insanlar, Sivas'a Türkiye'nin en iyi stadlarından birisini kazandıracaklarına inanıyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27.