SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üniversiteliler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1731)

KEREM_58_34 23.08.2005 19:09

[QUOTE=gakgo58]kerem gardas...

ben kocaelinde oturuyorum...elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

kocaeline geldiğinde mutlaka yanıma gel..beklerim[/QUOTE]

tamam abi ama bi liseden kalan derslerimi veriyim gerisi kolay.Yoksa gidemiyom üniye sonra amelelik yap... yanarım valla

RaP_BoY 25.08.2005 11:56

Diwrigide Yokmu Kimse

Sivas Cumhuriyet üniversitesi Diwrigi Meslek Yüksek Okulu Warsa Bulsunlar Beni Ew Tutalim :=)))
Ama Yok Ben Waz Caydim Hayat üniwersitesinne Dewam Edecem Böyle Iyi Oluyo :=)))

berlinli1967 25.08.2005 12:09

Cumuriyet üniversitesi Gencleri

Ben Murat üniyiğidolarin Başkani Bizimle Temasa Gecme Için Lütfen 2211967 Nolu Numaradan Ulaşirsiniz Burasi 1967 Genc Taraftarlar Derneği üyelimiz Dvm Etmekte Beyler Bayanlar Hadi üniversiteli Yiğidolar şimdii Destek Zamani

Akademik58 25.08.2005 14:15

Akademik 58

Biz Cumhuriyet Üniversiteli akademisyenler Akademik 58 olarak maçlara gidiyoruz. Tüm Cumhuriyet Üniversiteliler Maçlara birlikte gidelim. kombineleri Maratondan aldık.

Sivasspora Başarılar.

ŞAMPİYON SİVASSPORA ŞAMPİYON TARAFTAR YAKIŞIR..

hERKESE SELAM....

GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005 14:18

Yeni Kazanan Arkadaslara Eğitim Dönemlerinde Basarilar Diliyorum..
Bende öğrenciyim
Firat üniversitesi
Tek.eğitim Fakültesi
Makina öğretmenliği
4.sinif öğrencisiyim

Bütün Sivasli öğrenci Kardeslerime Basarilar Diliyorum...

ReDYiGiDo 25.08.2005 14:19

[B]Ben Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı Tasarımı 2. Sınıf Öğrencisiyim[/B]

HASGÜRÜNLÜ 27.08.2005 22:16

Böyle Bir Site Kuran Dostlara Binlerce Teşekkür.
Sivas'li Hemşehrilerimin Bu Kadar Tutkun Olmasi Beni çok Mutlu Etti.
Yiğidolar, Gelecek Neslede Sivas'in Ve Sivas'liliğin önemini Anlatalim.
Eğer Sivas'li Olmak Için Bir Sinav Açilsa Sorular öss Sorularindan Daha Zor Olurdu. Ve öss'ye Giren öğrenci Sayisindan Daha Fazla Katilim Olurdu Ve Ancak 1-2 Kişi Ya Kazanirdi Ya Da .....
Sivasdporumuzu Ankara'da Konuk Edeceğimiz Günü Bekliyoruz.
özellikle Ankaragücü Maçini.......
Bu Arada Ankara'da Ikamet Eden Yiğidolarla Irtibata Geçelim Ve Maça Grup Olarak Gidelim...

kadir20 27.08.2005 23:21

bende lise ücten kovdular ama azimle s... tasi deler misali simdi lise 3 tekrar seneye bi üniye kafa atariz besbelliki ama hayat ünisinin ilk sinifini bitrdim

erdemkuzu 27.08.2005 23:49

Ege ünniversitesi Bilgisayar teknolojileri ve programlama bölümü 2. sınıf varsa sivaslı gardaşlarım beklerim

mc_58 29.08.2005 14:26

üniverstelerde çogalın topraklar

arkadaşlar istanbul anadoluifarketmez..ünverstade okuyan hemşolarla tanışalıom...ve ne kadar cok sivaslı olursa okadar faydalıiiüniverstelilerin bize ihtiyacı var ...daha madımak yememiş fukaralar var yaaaa selcuk ünv..4 mc 58

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:04.