SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   YILMAZ VURAL`IN GÖREVİNE SON VERİLDİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17340)

mayklayk 11.03.2008 12:10

--->: YILMAZ VURAL`IN GÖREVİNE SON VERİLDİ

ya manisa kimi getirirse getirsin bu hafta yenecegiz

58svs58 11.03.2008 12:20

bu manisa maçını alırsak şampiyonluk garanti gibi yenemezsek 4. bitiririz

yigido_sampiyon 11.03.2008 12:23

adam artık emekli olmalı bence...
adam gittiği takımda yarım seazon bile oynayamıyor

oz.can 11.03.2008 12:44

Sivasspor için hayırlı olur, inşallah.

serhatcan 11.03.2008 12:46

Bu güzel haber. demekki biz vesteli yeneceğiz.

Rallim58 11.03.2008 12:49

YILMAZ VURAL`IN GÖREVİNE SON VERİLDİ

[B]Vestel Manisaspor teknik direktörlüğüne 19. haftada Giray Bulak'ın yerine getirilen Yılmaz Vural'ın sözleşmesi feshedildi. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında 4-1 gibi farklı skorla yenilgiye uğraması bardağı taşıran son damla olduğu öğrenildi.

Vural döneminde V.Manisaspor 7 karşılaşmada 5 puan alarak ligin alt sıralarından kurtulmak için mücadele ettiği görülüyor.

Yönetimin, Vural'dan boşalan teknik direftörlüğe Hikmet Karaman ya da Reha Kapsal'ın getirilmesi bekleniyor.
Sivasspor'la yapılacak karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını sürdüren V. Manisaspor'da Ümit ve Koray sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayacak[/B]

XXCakir58 11.03.2008 13:32

-->: YILMAZ VURAL`IN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Bende Ligtv kanalindan duydum. Bence iyi teknik adam ama üzüldüm ayrilmasina

Yiğiter 11.03.2008 14:41

-->: YILMAZ VURAL`IN GÖREVİNE SON VERİLDİ

[B]zaten ligimizde kötü giden takımların sarıldığı birkaç isim ardır..
yılmaz vural,saffet susiç,erdoğan arıca,rıza çalımbay,giray bulak,hikmet karaman....bakalım kim gelecek manişsanın başına...
ben hikmet karaman gelecek dişyorum..D:D[/B]

biyolog4 11.03.2008 15:02

[QUOTE=DOCKA;331384]V.Manisaspor, Giray Bulak'ın yerine göreve getirdiği Yılmaz Vural'ın da işine son verdi. Ankaraspor maçıyla göreve başlayan Vural'ın Manisa'nın kötü gidişine çare olamayınca görevine son verildi.

Vestel Manisaspor Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı. Yönetim şu anda fesih işlemlerini yapıyor. Rıza Çalımbay ve Aykut Kocaman Ege temsilcisinin teklifini kabul etmezken, Hikmet Karaman ve Reha Kapsal ile görüşmeler sürüyor.

FANATİK GAZETESİNDEN ALINMIŞTIR[/QUOTE]

gaziantepsporda sivasspor maçı öncesi teknik direktör değişikliği olmuştu.maç berabere bitti inşallah tarih tekerrür etmez vestel manisaspor maçından üç puan alan taraf sivasspor olur.

talha58 11.03.2008 15:08

[B][COLOR="Indigo"]Zaten Yılmaz Vural oraya gitmekle hata etmişti. Vestel'in çekilmesinden sonra Manisa zor duruma girdi bence. [/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:36.